miercuri, 27 februarie 2013

Criminali la volan


Trebuie făcut ceva! Am să discut cu parlamentarii de Argeş să se abordeze lege circulaţiei cu amenzi foarte mari ca să-i facă să le fie frică să nu respecte legea! Am înţeles că în Ungaria a devenit foarte strict şi accidentele s-au redus la nivele de prin anii '70! Nu se poate ca un criminal cum este Huidu să omoare trei oameni şi să nu facă un minut de puşcărie, imbecilul taximetrist care l-a omorât pe socru'meu n-a păţit nimic!
Se pare că sunt sub semnul unui blestem! Maşinile mă urmăresc şi şoferii vor să mă omoare! Traversam zona de la ieşirea din Parcul Ştrand şi am ajuns la şoseaua dinspre oraş spre blocurile de pe Râurilor. De obicei sunt atent pentru că acolo se circulă în viteză. A oprit la trecerea de pietoni un Volkswagen şi m-am angajat în traversare. Din spatele maşinii oprite a apărut un Mercedes wagon care la-a ocolit şi a trecut peste   trecere! Norocul meu este că eram încă în faţa maşinii oprite că eram lovit de dobitocul merţanez. Din direcţia contrară spre Universitatea Piteşti venea un BMW care s-a oprit şi el şi pasagerii au început să-l înjure pe cretinul care făcuse manevra criminală, care putea să producă o ciocnire frontală. Toate maşinile se opriseră şi dobitocul criminal un tip de vârsta mea cu cioc alb coborâse să-l muştruluiască pe şoferul din Volkswagen că de ce a oprit. Tot incidentul stătea sub semnul apostrofărilor şi înjurăturilor. Un martor m-a întrebat de ce nu iau un bolovan să-i sparg geamurile dobitocului criminal.
Aceşti indivizi nu primesc permis de conducere ci dreptul să omoare pe alţii!
Un amic căruia i-am relatat incidentul m-a sfătuit să trec peste locuri nepermise, acolo sunt eu mult mai atent!

Pentru cei care sperau să scăpăm în uitare şi memorii, Băsescu ne ameninţă că rămâne în politică, după ce n-o să mai fie preşedinte. Mulţi ca mine speră să-l vadă la puşcărie, cum ar merita, lucru de care se teme! Cred că-şi face curaj!

Statutul parlamentarilor este neconstituţional, aşa a decis CCR! Foarte bine să fie într-o situaţie normală, fără excepţii, la fel şi indivizii de la CCR care ar trebui să ne lase, sunt anacronici şi ar trebui să plece la o pensie normală. Este cea mai mare obrăznicie pensia magistraţilor, militarii sunt în serviciu comandat şi au un regim special, magistraţii nu suferă de nimic şi nu-i obligă nimeni să fie magistraţi, nu suportă niciun pericol!


4 comentarii:

  1. Sa le luam pe rand :ai carnet ? Dupa cate stiu eu n-ai carnet si nu ai nici masina,gresesc ? Numai un tip fara carnet poate vorbi ca tine...Tu ai auzit de omor din culpa? Niciodata cand esti in masina,cazul lui Huidu, cu sotia si doi copii langa tine VREI sa omori pe cineva pentru ca exista riscul sa mori si tu cu familia ta,deci est omor din culpa. Niciodata nu vrei sa omori pe cineva cand esti la volan ,nu este premeditat,aranjat etc...Omorul din culpa nu se executa cu inchisoare dupa gratii doar cu suspendare.( exceptie: alcool,fara carnet,masina defecta...) Cred ca e la fel si in SUA,mai studiaza... Stii este vorba romaneasca : daca e tot sa mori din accident de masina mica macar sa mori calcat de Mercedes...deocamdata vad ca ai scapat ca n-ai mai fi scris...hahah. SIGUR,colega,SIGUR,Basescu e de vina cu chestia asta ca era sa te calce Mercedesul...dar,nu cumva PONTA ? Parca ei sunt la putere si fac legi ? Sau legile le face Basescu ? Sau INCA nu au avut timp ? Hai,ca deja esti penibil...de tot. Te rog scrie si tu aceste articole pe blog DIMINEATA pentru ca eu cred ca le scrii seara si ai ceva alcool la bot...altfel ai fi si tu mai lucid. doru marcu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorule, în primul rând, dacă ai fi citit cu atenţie ce am scris ai fi înţeles, un şofer văzându-mă că vreau să trec a oprit, un cretin cu Merz l-a ocoloit să mă omoare şi să se facă praf într-un BMW din direcţie contrară! Este asta condus normal de maşină? Nu avea frâne?

      Ștergere
  2. Lui Basescu nu-i este frica de puscarie, fiindca nu are de ce sa se teama. Chestia cu flota este fumata de mult (e clar ca el n-a avut nici o vina), iar casa din Mihaileanu e o treaba minora.
    Sunt gata sa fac pariu cu tine ca nu va avea probleme... Oftica-te cat vrei, dar nu te mai gandi la Basescu macar cand traversezi strada! Imi esti foarte drag si ma amuza prostiile pe care le scrii tu pe blog, asa ca ai grija de tine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mihai, trăieşti în iluzii, cât de porniţi sunt românii pe el o să aibă mari probleme!
      Nu ştii cum a reacţionat acum cu CSM şi cu Procurorul General? Aştia doi vizaţii P şi A nici nu mai catadixesc să-i replice, doar să ne enerveze pe noi cu prostii antinaţionale!De ce se teme oare, de ce vrea să comande justiţia?
      Apropo' în 2010 la Tr Severin la sussemnatul Doru Marcu a trebuit să angajeze un vapor sârbesc de croazieră, româneşti nu mai erau! Erau în Norvegia nu ştiu cum, probabil pe Rhein, prin Marea Nordului, hahaha...., sau pe Mariţa în Grecia!

      Ștergere