duminică, 17 februarie 2013

Prinţu' Paul

Pe acest ipochimen care se intitulează prinţ îl care-l recunoaşte doar Băsescu, marele iubitor de regi şi împăraţi ai unei minorităţi care confundă titlul de bulibaşă şi Zigeuner Baron cu titluri care vin din feudalitatea occidentală.
Aud că prinţu' ar fi fost recunoscut de un tribunal drept moştenitor al regelui Carol al II-lea. Poate să-l recunoască orice tribunal civil. Una este moştenirea lui Carol al II-lea, care prin abdicare a devenit un particular, alta este averea Casei Regale a României. Pentru că dreptul civil nu se mai aplică, acolo acţionează alte reguli. Deocamdată România l-a recunoscut pe Regele Mihai şi i-a restituit averea, în nume personal şi cea a Casei Regale. Aceasta este o decizie politică în primul rând. Când prinţu' Paul o să fie declarat de Casa Regală  ca fiind membru al ei, atunci poate ridica pretenţii, până atunci să-şi pună pofta-n cui! 
Iar media să nu mai debiteze nerozii! 

2 comentarii:

  1. Chiar asa:ce cauta Mihai ca mostenitor al Regelui Carol II daca are ,totusi,un frate mai mare?Da-te,Majestate,la o parte cand Printul Paul va produce acte (si DNA!) doveditoare.Starea de uzurpator nu o spala nici toate "mariile" lumii.Cu atat mai putin deciziile politice ale unei Romanii care,incurcand jalnic borcanele,se complace in starea aiuritoare de "monarhie republicana" .Lucru care se vede,draga Joe, de la distanta si cu ochii legati.Din pacate,Presedintele stie unde isi termina mandatul.Intr-o REPUBLICA;Cu drag,B.B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Recenta Hotarare judecatoreasca face lege din faradelege!

    RăspundețiȘtergere