luni, 4 martie 2013

Completări la dimineaţa de luni


Sunt obligat să fac un fel de post-scriptum la ce am scris de dimineaţă!

Sunt de acord cu comentatorii nemulţumiţi din Turnu Severin că nu se iau la omor escrocii care fac recuperări de TVA. Să-i văd şi pe cei din USL dacă îi anihilează, aşa ar vrea să se facă guvernul, după cum se ceartă PNL şi PSD pe ANAF!

Nu m-au înţeles unii, mai ales cei din Turnu Severin, care, de obicei se fac că nu înţeleg! Năstase merită din plin puşcăria, dar după un verdict, nu după o soluţie care are iz jurnalistic şi judecătorii se exprimă că Năstase merita puşcăria, nu că trebuia închis pe probe!  

Nu pot să nu reacţionez la articolele lui Tismăneanu! Acum face istoria comunismului românesc cu referiri la experienţa personală. Şi povesteşte despre complicatele relaţii matrimoniale ale mahărilor comunisto-securişti. Dar, ca de obicei, Tismăneanu se scarpină pe burta sa de maestru cu un comentariu de la Radio Avramescu, încă ambasador penibil în Finlanda, ăsta nu-i din categoria securişti, ci din cea de imbecili băsescieni! Avramescu declară că memoriile tinereţii româneşti ale lui Tismăneanu sunt, probabil, cartea anului! Să punem la punct ipocriziile de doi bani ale lui Vladimir Tismăneanu! L-am cunoscut pe la jumătatea anilor '70 pe fiul lui Gheorghe Apostol, care era coleg de serviciu cu mine. Locuia într-un apartament cam confort doi la Piteşti şi critica deschis regimul. În acelaşi timp ipocritul, care zi este un vehement neocon lingea fundul lui Ceauşescu  în articole encomiastice. Este o diferenţă, se te dai în 2013 anticomunist, bazându-te că nimeni nu te mai caută la bibliografie, comparat cu fiul unui mult mai mare mahăr, care era onest în opinii declarate unui perfect necunoscut care îi eram!

Un comentariu: