joi, 11 aprilie 2013

România tv şi CV Tudor

Nici mai potrivit acestui post de televiziune!

Să comentezi posibila inculpare a unor torţionari comunişti făcută de IICCMER cu Veceu Tudor! Acest pupincurist al Elenei Ceauşescu, cântăreţ al regimului abject de care am scăpat pe 22 decembrie 1989 este persoana cea mai potrivită să analizeze acest eveniment.
Nu vă este jenă mizerabililor! 
Scuipaţi pe memoria victimelor comunismului!

3 comentarii:

  1. Dar Adrian Paunescu ?Dar absolut toti ziaristii romani care erau angajati la Scanteia ,actuali vajnici aparatori ai capitalismului ? Dar absolut toti filozofii ? Care a avut curajul sa-l infrunte pe Ceausescu ,mai putin Dinescu ??? Hai,ca nu tine,toti am fost pupincuristi,din pacate,mai mult sau mai putin... Eu de ex. aveam tatal tamplar membru de partid,mama lucra la fca de confectii ,membra de partid. Eu ? Nu eream membru de partid si eram angajat de 3-4 ani la CILDRO. Cand aveam 27 ani m-au chemat sa le spun daca vreau sa fiu sef de fabrica si ulterior dir.comercial. Raspunsul a fost afirmativ dar....TREBUIE sa te faci membru de partid. Nu m-a obligat nimeni dar am semnat ca ma fac membru si asa am ramas 20 ani pana-n 1999. Punct. Hai,sa nu-i condamnam degeaba pe toti. Ce AVANTAJE si recunostiinta as fi avut azi daca atunci REFUZAM sa ma fac membru de partid ? Uite,ca nici azi nu-mi pare rau...Poti sa-mi raspunzi pe e mail ul personal.. De aia zic ,s-ar putea sa blufezi cu articolasul de sus,s-ar putea...doru.m

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dorule, şi tata era de aceaşi meserie ca al tău! Deci semănăm, suntem fii de tâmplari!
      Nu ai înţeles nimic din postare!
      Eu nu blamez oportunismul nostru, că şi eu am fost membru!
      Rolul nostru a fost în pricipal să mâncăm căcat la şedinţe, care nu erau publice şi să plătim cotizaţia.
      În schimb javre sinistre precum nemernicul de Veceu Tudor o pupa în cur pe Leana şi adula securitatea pentru patriotism.
      Faptul grav este că-i complet lipsit de obraz şi are curaj să participe la dezbatere publică privind pe ăia torţionarii (pe care-i iubeşte, mă scoate din minţi!), care au chinuit rude d'ale noastre şi în genere compatrioţi care au făcut puşcărie pentru că detestau comunismul, sau au făcut degeaba, că securităţii îi luaseră la ochi pentru că erau chiaburi, negustori industriaşi, sau oameni cinstiţi, în general.

      Ștergere
  2. Din respect ptr. mine si a multor oameni deosebiti din Romania, eu niciodata nu ma uit la asemenea postuti TV.De acesti de pe ecran sau din spate(gen.sec.Ghita),scapam doar fizic de ei.O parte a populatiei nu intelege ca nu s-a rezolvat nimic in'89.

    RăspundețiȘtergere