miercuri, 27 noiembrie 2013

A venit iarna!

Azi în Piteşti 27 noiembrie 2013 a venit iarna.
Şi am să vă arăt imaginile şi impresiile personale!
Bucuraţi-vă

4 comentarii:

  1. Buna, Joe!

    (a 2-a oara cand incerc sa "public" un raspuns pe blogul tau: nu inteleg DE CE? nu a functionat prima data? In fine ...sa reiau d-a capo)

    Foarte bucuros sa vad locuri dragi din Pitesti! In rest, ce sa zic: la fel ca si pe la noi! Incalzirea planetara isi spune serios cuvantul! Aici trebuia sa fie un viscol de pomina ("Boreas" - din acest an si viscolele au aici nume, nu numai uraganele), dar in loc, azi noapte am avut o ploaie torentiala! Si fiindca ai afisat poze, am vrut sa-ti trimit si eu vreo doua (surpriza!) de aici. Numai ca n-am gasit nicio posibilitate sa atasez ceva in raspunsul meu?! (Poate pe viitor?). Totusi, iti trimit "surpriza" direct pe e-mail, deci separat. (Sorry, pentru restul cititorilor blogului care nu le vor putea vedea...).

    Toate cele bune!

    Vassy (Syracuse, NY)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am avut un comentariu publicat. verificat. acum vad ca a disparut ! :(
    Si la mine a fost rece. Pentru cca 5 minute a nins. Asta e chiar neobisnuit aici. Anul trecut pe la mijlocul lui Octombrie se facea baie. Pana in Ianuarie surfing. Clar ca vremea se incalzeste ! Gore cica se apuca de omorat rumegatoare (baga in atmosfera mai mult carbon decat industria. M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta seamana cu aruncarea copilului odata cu apa din albie!
      Totusi, e adevarat. Depinde insa daca e si ceva semnificativ? Si, la urma urmei, Pamantul a avut, pe vremuri, mult mai multe rumegatoare decat astazi, si nu s-a mai topit de caldura! E bine, deci, sa privim problema din ambele parti. V.

      Ștergere
  3. Din ciclul ba si noi.
    Culmea ca am avut prima zapada a anului in Toronto si GTA azi noapte. 1-2 cm . Strazile sunt complet curate. Stranie coincidenta.
    L

    RăspundețiȘtergere