joi, 8 mai 2014

Multe s-au lămurit!

Luni seara am stat să mă uit pe Eurosport să văd finala Campionatului Mondial de Snooker, unde Mark Selby îl conducea pe Ronnie O'Sullivan (Sălivan!) şi aşteptam să se dea pe meciul Crystal Palace - Liverpool.
Eurosport nu l-a mai dat, a continuat snookerul de la Crucible din Sheffield. 

Ronnie se spune că este fan Arsenal, dar de când cu psihologul care l-a remontat, Peters, care îi consiliază pe cei de la Liverpool, şi-ar fi schimbat opiniile la cei din urmă.

Aşa că mă uitam la televizor la snooker şi pe laptop la meciul lui Liverpool!
Pe computer totul părea că merge bine, Liverpool conducea cu 3-0 la Londra până în minutul 79. Atunci a început petrecut dezastrul şi în vreo 9 minute s-a făcut 3-3! Liverpool trăgea de timp în prelungiri, vai de noi! Au pierdut titlul! Azi,   mai speram, prin minutul 50 Manchester City - Aston Villa era încă 0-0. S-a terminat însă cu 3-0 şi titlul în Anglia este cam clar. Doar o minune se mai poate întâmpla, City să piarda acasă cu West Ham United şi Liverpool să câştige acasă cu Newcastle. 
Că Peters nu a mai fost eficient s-a văzut!
Ronnie a pierdut titlul al snooker şi Liverpool a pierdut cu Chelsea acasă şi egalul de Londra îi lasă pe locul 2!


Cam acelaşi lucru se întâmplă şi în Spania.
După înfrângerea lui Atletico, egalul Barcelonei, şi apoi egalul în ultimele secunde al Realului acasă cu Valencia, crea premize pentru un final de foc, cu un uşor avantaj pentru Atletico.
Dar astă seară Real a cam ieşit din cursă. A făcut egal la Valladolid şi acum meciul din ultima etapă dintre Atletico şi Barcelona poate decide campioana!

Dar m-am mai lămurit şi cu o chestie, din când în când poţi urmări şi B1tv!
Astă seară Turcescu i-a invitat pe Crin Antonescu şi Klaus Johannis. Turcescu a fost incisiv, fără a fi însă nepoliticos, le-a pus întrebări dificile şi răutăcioase la care cei doi invitaţi  nu s-au ferit să le dea răspuns.
Pentru că Turcescu tot amintea de invitarea lui Antonescu la Antena3, acesta a răspuns că îi plăcea la Antena3 când era criticat regimul Băsescu Boc şi că acum îi place la B1tv când poate fi criticat guvernul Ponta!
Antonescu a apărut mult mai relaxat şi a răspuns pertinent şi la obiect. Surpriza a fost însă Johannis care a vorbit mai mult ca de obicei. 

A fost o dezbatere utilă şi care poate fi exemplu de talk show. Chiar dacă moderatorul nu este favorabil, în anumite momente chiar ostil, dacă acesta pune doar întrebări şi nu se lansează în comentarii personale discuţia poate să se desfăşoare normal. 


Ne-am lămurit cu fotbalul, cu politica este mai complicat, totuşi!


2 comentarii:

  1. 6. Femeia a vazut ca pomul era bun de mancat si placut de privit si ca pomul era de dorit ca sa deschida cuiva mintea. A luat deci din rodul lui si a mancat; a dat si barbatului ei, care era langa ea, si barbatul a mancat si el
    Facerea, 3,6

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai,Gadea al tau,dobitocu, pune intrebari pertinente ? Nu are pareri personale ? Ei,as ! E un super dobitoc dar pe el nu-l comentezi,e din gasca agreiata de tine ... In curand o sa-ti placa de Base daca te-ai dat cu Turcescu... dm

    RăspundețiȘtergere