miercuri, 1 octombrie 2014

Diferenţă

Există o diferenţă între principalii candidaţi la prezidenţiale.

Întrebat la Digi24 luni seara punctele slabe şi cele tare ale contracandidatului Ponta, Iohannis a refuzat să facă acest lucru, pentru că la oamenii educaţi nu se face!

Marţi seara la rândul său invitat să spună aceleaşi lucruri despre Iohannis, Ponta n-a scăpat prilejul nerod fudul de a se lăuda cu avantajele sale asupra contra candidatului  Iohannis. Nu ştia că Iohannis nu s-a exprimat în chestiune!
Şi n-a scăpat să-i scape o minciună, că PNL s-a răzgândit, atunci chiar cu chestiunea Iohannis în Guvern. El, Ponta a refuzat să-l accepte vice-prim ministru pe Iohannis şi a dat motiv lui Antonescu să retragă PNL de la guvernare, că pesediştii în frunte cu tata socru îl împingeau să facă acest lucru, iar e clar ca lumina zilei!
Ce s-a mai văzut din prezentarea lui Ponta privind marile sale realizări, este clar că-i ca pe vremea lui Năstase, beneficiile se vor simţi doar în buzunarele vătafilor pesedişti, nu la vulg, că ăla merge păcălit cu mici şi găleţi electorale!

Pe de altă parte i se reproşează lui Iohannis lipsa de umor. La bancurile nemţeşti românii poate doar ar rânji, faţă de bancurile româneşti unde neamţu’ crapă de râs!
Cât despre bancul cretin cu neasemănarea lui Iohannis cu Hitler, că cel dinainte l-a trădat pe Antonescu, nu pot să remarc decât o cretinie istorică. Hiler nu a fost trădat de Ion Antonescu şi d'aia a murit împuşcat. În bancul strepezit este viţăvercea!


4 comentarii:

  1. ...comentariu slab,fara substanta..La ce l-ai scris ? Te descalifici...batrane.dm

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat; asta dovedeste clar ca Johannis o sa fie un presedinte mai bun. cine vorbea de Bunica lu' Bula ?
    PS: ca atat de pro-American, ai remarcat ca Ponta a fost intai la Wshington si apoi la Dallas ? Cam ce concluzie tragi ? Ca incepem exploatari de gaze de sist si petrol in mare....

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca galeti, tricouri, sepcute si alte cele au impartit - separat, ce-i drept - cei din alianta de nezdruncinat (pana la noi ordine) dintre PDL si PNL. Ca asa este crestineste, sa faci pomana! Sau liberal, sa ajuti pe cei nevoiasi???

    RăspundețiȘtergere