luni, 24 noiembrie 2014

Ce a fost şi ce a ajuns

Citind editorialul lui Andrei Pleşu observ că domnia sa, ca şi mine se ocupă de viitorul PSD şi le dă sfaturi.
Şi în acest scop face un nonalog, adică nouă sfaturi. Ultima, adică a noua m-a amuzat teribil. Domnul Pleşu îi sfătuieşte pe pesedişti să nu se lase fermecaţi şi lustruiţi de mercenari precum Ciuvică.
Pentru că în viaţa publică Mugur Ciuvică este un caz. În preajma Revoluţiei, 1989 acest domn era decis  să emigreze. A rămas a devenit un activist al societăţii civile. A fost cooptat de preşedintele Emil Constantinescu în echipa sa. După 2000 s-a aflat în continuare în mijlocul acţiunilor societăţii civile luptându-se cu hidra pesedistă. A fost arestat pentru răspândirea unor documente care au contribuit la prăbuşirea regimului Năstase. La presiunea publică şi mai ales în scandalul declanşat în media a fost imediat eliberat. 
A continuat să lupte establishmentul politic instituit de regimul Traian Băsescu. Conducând Grupul de Investigaţii a făcut publice multe din măgăriile celor din jurul preşedintelui Băsescu şi a devenit un obişnuit al postului Antena3. Era un suporter al lui Crin Antonescu şi foarte mefient cu Victor Ponta, arătându-şi suportul pentru liberali, pentru PNL. A fost cooptat de echipa Antena3 devenind un fel de slujbaş al acestui post şi începând să facă  politicile şi idiosincraziile lui Dan Voiculescu. Atunci când Crin Antonescu a rupt USL şi PC, partidul lui Voiculescu s-a detaşat de politicile acestuia devenind şi ei aliaţii necondiţionaţi ai PSD Antena3 a început o cruciadă împotriva liderului liberal şi a partidului său. După întâlnirea de rău augur a lui Antonescu cu Gâdea, Ciuvică a devenit o lance antiliberală. Cel mai tare şi vehement s-a comportat mercenarul Mugur Ciuvică împotriva lui Iohannis şi a vehiculat cele mai scârboase calomnii.

Asta este Ciuvică, un mercenar care aplică fără scrupule adagiul împăratului Vespasian: "că banii n-au miros", mai ales banii daţi de Voiculescu, care se ştie unde ajuns făcând politică.

7 comentarii:

  1. Gresesti. Ciuvica l-a sustinut pe antonescu pina cind antonescu s-a dovedit a fi un gunoi. Nu gasesc ca este un mercenar. Este parerea omului (asa cum si tu ai pareri si nu esti un mercenar).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca Joe nu e mercenar. Ca sa fii catalogat asa trebuie sa ai un stapan care te plateste. Joe n-are, Ciuvica are, care-i cartea marcatoare?

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit Jo , corect,foarte corect. Am auzit ca Ciuvica ar fi de meserie doctor. Orice ar fi nu are nimic in cap,imi este sila cand ii vad figura,nu are nimic in exprimare decat ura si ,pesemne,dragostea de bani de la un derbedeu,hotul -hotilor,varanul,care a trait miliardar cu un singur scop: sa-l distruga pe Base. A folosit conspiratii,ascultari,urmariri,tot ce a invatat la secu si...a ajuns in puscarie. Sper sa-i faca pe toti...dm

    RăspundețiȘtergere
  4. Base trebuie distrus cu tot sistemul lui ticalosit.Cine nu vede asta , E CHIOR. (nu orbit)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai sobolanule, Basescu isi termina mandatul! Dupa aia ce mei clevetesti? Si, Anonimule, da cateva exemple de " sistemul ticalosit". Poate ca nu l-a agreat pe Ponta? Dar pe smecherasul tau nu l-au agreat vreo 6,5 milioane de romani! Pesedel, ciocul mic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VAI CE CUVINTE ODIOASE FOLOSESTI. CHIAR ESTI SANATOS LA CAP SAU ITI FILEAZA O LAMPA?

      Ștergere