duminică, 8 februarie 2015

Băsescu la PMP

Astăzi are loc un eveniment epocal în România, congresul PMP.
Cine este PMP probabil că ştiţi partidul moşit de fostul preşedinte pentru a-şi promova favorita în sferele înalte ale politicii. Congresul se desfăşoară însă în condiţii complet diferite de cele imaginate atât de doamna cât şi de domnul. Duduia Udrea este în momentul de faţă în faţa arestării iminente de către DNA. Deja l-a tot ameninţat pe Traian Băsescu şi iată că dumnealui îi sare în apărare.
Domnul Traian Băsescu după o tăcere suspectă remarcată de toată media şi de foşti apropiaţi a venit la congresul acestui partid. 
Vorbind de partidele din România, un sondaj făcut de PSD dă PNL cu 50% iar ei cu doar 40%. Dacă mai ţinem cont că 6% merg la minoritatea maghiară, scena politică românească este epuizată.
Aplaudat la sosirea sa în sală a luat loc, l-am observat, avea figura aia din confruntarea din 2009 cu Crin Antonescu, toată răutatea i se putea citi pe faţă.
Şi nu numai că a asistat, dar a şi cuvântat.
Şi a spus diverse, că CTP a zis o vorbă de reţinut, Băsescu s-a adresat audienţei ca şi cum ar vorbi la cretini. Dacă despre cei din PMP ar putea intra în această categorie, ce să mai cauţi într-un partid mort, noi ceilalţi sper că nu suferim de sindromul PMP. În paranteză cam acelaşi lucru se poate exprima şi despre cei din PLR al lui Tăriceanu. La ambele este valabil că încă n-a venit preotul să le dea ultima binecuvântare, dar oricum şi cu popă şi fără popă tot acelaşi le este viitorul, insignifianţa, dacă nu obştescul sfârşit.

Revenind la clientul nostru Băsescu acesta a debitat prostii una după alta, s-a trezit atacându-l şi pe actualul preşedinte. Dar să mai spui despre Udrea că el crede că este cinstită, asta întrece orice limită a bunului simţ. De fapt omul cu listuţa, cum se exprimă, are un viitor care sună a cătuşe. 
Tot circul de azi nu spune decât despre anacronismul acestui personaj, şef de mafie, care nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!
Trist final pentru unul din cei mai perfecţi manipulatori ai opiniei publice care l-a ales de două ori ştiind perfect ce ticălos alegeau, spunând mereu şi justificându-se că este răul cel mai mic. Şi eu am picat în această eroare în 2004, dar doar odată, alţii au recidivat şi au de ce să regrete acum.
Băsescu este perfect identic cu Adrian Năstase, un rebut clocit de sistemul corupt inventat de Ion Iliescu în al său capitalism de cumetrie. 
Doar că lui Băsescu îi lipsea morga intelectuală a lui Năstase. 
Comic este că domnul marinar Băsescu vorbeşte de prostituţie, el care oprea în marile porturi, dotate cu această anexă numită bordel, unde se practică prostituţia. Băsescu a practicat-o ca marinar, dar nu s-a jenat să o practice şi ca politician.
Doamne, cum am putut avea ochii aşa orbiţi de minciunile acestui derbedeu populist?

3 comentarii:

  1. Jo,sa caut articolele in care il laudai pe A,Nastase,Tariceanu,Crinache ? Hai,ca le scot si te fac de ras. Ai vazut discursul orbeste ca haznaua 3,oare de ce nu te angazezi la aia ? Ai fi un Ciuvica senior,zau...PMP ul de care zici tu sa infiintat in ian 2014 si in toamna avea 6 % ,cat avea PNL ul lui Petre Roman ?pana nu la luat Basescu dupa ani si ani ? Cat a avut PRM ? dupa ani si ani ? Cat a avut Voiculescu cu bani si furaciuni ,dupa ani si ani ? Maxim 5% si altii au si disparut ( PRM,PNTCD...etc ) Cum dracu vezi partidul pe dos ,plini de prosti ? Esti bolnavicios Jo,tare bolnavicios. Omu nostru a zis :" daca v-a fi lasata sa-si demonstreze nevinovatia o va face ",sper sa poata sa-si demonstreze ca e nevinovata .punct. Dle iti mai amintesti ce a zis Pontache al tau cand a venit sa apere pe presed,Cons. Jud Arges ???? L-ai vazut ? Cand spunea ca e super,ca e nevinovat,ca are incredere in el etc etc de mai mare rusinea..si acum are 6-7 ani puscarie cu executare Asa a facut Basescu >? De ce nu te-ai luat de discursul lui Ponta >??? A facut ca jigodia de Ponta care la fel la laudat si pe Duicu al meu ??? Iar al meu nu scapa fara 10 ani ? Mare diferenta dar cum de vezi tu denaturat exact ca haznaua 3 ? Aveti ochelari speciali sau urechi bolnave ? Udrea ? Daca-i vinovata s faca puscarie,macar ca Copos din 4 ani ,opt luni ,asta de ce nu comentezi ? La fel ca A.Nastase ,de ce nu comentezi ? Esti de acord sa faca o juma de an puscarie si sa fie putrezi de bogati in continuare ? Te rog sa te iei de astia sia poi lasa-i pe ailalti...dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câinele moare de drum lung şi tu de grija duduii Udrea şi a escrocului de Băsescu.
      Cel mai sănătos era să te abţii să faci comentarii.
      Udrea va înfunda puşcăria şi mă tem că şi fostul preşedinte al României.
      El dansa tontoroiul cu toţi penalii şi-i mai înjura pe cei care-l trăgeau de atenţie.

      Ștergere
  2. De data asta iti scriu ca sa ma recunosti, sobolan raios. Hotarasem sa nu ma mai enervez citindu-ti ineptiile! Dar, azi, dupa 2luni, ma puse dracu sa vad ce rahat mai mananci! Idei imbecile, putine dar fixe! Tigan burtos, nebarbierit si gusat! Vezi ca in Arges este lipsa de Iod si faci gusa! In rest, acelasi mancator de cacat ca totdeauna! Punct, de azi fac asa cum zicea un fost coleg, nu iti mai citesc ineptiile ca sa nu ma enervez! Poti sa raspunzi ce vrei, eu sterg tot ce apare sub numele sobolanului raios!

    RăspundețiȘtergere