duminică, 15 februarie 2015

Delegaţia permanentă a PNL Argeş

Azi s-a desfăşurat de la ora 10 şedinţa Delegaţiei permanente a PNL Argeş unde au fost prezenţi primarii şi şefii organizaţiilor PNL din judeţul Argeş.
Şedinţa  fost condusă de senatorul Ion Popa, proaspăt lider al senatorilor liberali. Au participat senatorul Ionuţ Zisu şi deputatul Theodor Nicolescu.
Şedinţa a fost dedicată problemelor fuziunii dintre organizaţiile PNL şi PDL. Conform normelor privind fuziunea celor două partide, cel mai greu au atârnat rezultatele de la europarlamentarele din 2014 şi numărul de primari. Din acest punct de vedere rezultatele PNL local au fost sub ale PDL Argeş şi aşa noul comitet executiv al PNL va cuprinde 14 membri din vechiul PNL şi 15 membri din vechiul PDL. Aceasta a stârnit vii nemulţumiri între responsabilii liberali, care se plâng că în judeţul lui Brătianu la putere sunt pedelişti. Unii dintre participanţi au recunoscut că rezultatele nu au fost grozave, alţii au spus că colegii pedelişti nu prea există în anumite zone. Una din problemele discutate a fost pierderea poziţiilor de consilieri locali şi de primari la cei care au migrat, conform ordonanţei pesediste invalidate de CCR. Mulţi s-au declarat nemulţumiţi de migraţie unora din cei cu responsabilităţi şi s-a votat ca aceştia să nu mai fie reprimiţi, cu doar un singur vot contra. Unii au recunoscut că dacă ar fi câştigat Ponta prezidenţialele mulţi din cei prezenţi aici ar fi fost deja migraţi la PSD şi anexele. 
Radu Vişinescu, cel mai vechi liberal din Piteşti (cu pulover albastru)
Adrian Miuţescu a subliniat fereastra de oportunitate a marelui PNL de  a câştiga alegerile locale şi parlamentare în Argeş, în 2016 unde conducerea PSD este decapitată având probleme cu justiţia, Constantin Nicolescu la puşcărie şi primarul Pendiuc în arest preventiv. 

Cu toate nemulţumirile mocnite fuziunea merge înainte urmând ca alegeri noilor organisme să se facă în anul 2017.

3 comentarii:

  1. marele pnl a fuzionat intr-u pdl ! nu erea bre bratianu, era basescu fondatoru'

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara selfie cu astia !? ti-o fi jena ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, am uitat, dar aveam în intenţie!
      Dar nu-i târziu, mai sunt şedinţe d'astea.

      Ștergere