joi, 19 februarie 2015

Foştii

Da, iată că foştii au prins glas!

Televiziunea a fost generoasă cu fostul preşedinte, l-a invitat TVR1 cu un moderator bicisnic şi speriat ca să ne ia de proşti din nou Traian Băsescu. Că el crede că mai are putere se iluzionează, o măsurătoare îi plasa interviul jos pe locul 7 la ora transmiterii.
Proverbul ăla că poţi să-i mintii pe toţi odată, sau pe unii tot timpul, dar nu-i poţi minţii pe toţi, tot timpul se aplică la Traian Băsescu. 
Loviturile nimicitoare date de justiţie regimului său sunt pe măsura importanţei protagoniştilor intraţi la puşcărie, deocamdată doar arest preventiv. Deci favorita sa Elena Udrea este într-o situaţie de loc de invidiat cu n-cereri de urmărire penală. Blonda de la Cotroceni care zicea ca intrat cu Mercedesul în politică nu era decât o nemernică jefuitoare de bani publici din care-şi cumpăra Vouitoanele şi Merţanele.
Toată ipocrizia statului de drept al luptei anti corupţie al regimului Traian Băsescu este o minciună, credibilitatea lui Băsescu şi a acoliţilor este praf şi pulbere. Mă întreb cum se mai justifică cei care făceau zis în jurul lui Băsescu şi acuzau lovituri de stat menite să schimbe  în 2012de fapt un bandit şi un ticălos!

Oamenii lui Băsescu sunt o gaşcă cu nimic mai prejos de bandiţii lui Năstase şi a urmaşilor pesedişti. De fapt nici cei din familia lui Ponta nu se simt prea bine. 

Astăzi Klaus Iohannis s-a decis, l-a propus pe Eduard Hellvig (Helvih zice preşedintele, cum se pronunţă în germană!) la conducerea SRI. Preşedintele a declarat că pentru numire s-a consultat cu şefii partidelor parlamentare (inclusiv prim ministrul Ponta!) şi cu preşedinţii celor două camere ale parlamentului.
Ei bine decizia prezidenţială nu scapă de comentariul acid al fostului preşedinte şi a favoritei puşcăriabile. 
Ce zice Trăienică pe Facebook:
"Premierul de la Grivco" reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!

Deci Traian Băse nu se abţine, a uitat că nu mai e la butoane, dar începe să folosească limbajul de mahalagiu patentat. Minciuna cu Grivco a fost negată apăsat în campanie de Klaus Iohannis, sluga mincinoasă Şereş a intrat pe alte motive la puşcăria pe care o merită şi pentru că minţea în acest caz. Eduard Hellvig a fost ales deputat pe vremea PUR  în 2004 când Băsescu s-a folosit de Voiculescu să formeze majoritatea parlamentară a guvernării DA unde gunoiul de Şereş a fost ministru.
În ciuda acestei origini deocheate Hellvig a fost recuperat de Crin Băsescu în PNL. Se pare că nu s-a înşelat pentru că Hellvig a fost un bun sfetnic şi pentru învingătorul din 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis.
Acestei insinuări jenante şi cretine i se alătură şi duduia Udrea care postează mizerii similare cu al farului ei moral şi politic domnul Traian.

Doi foşti de tristă amintire încearcă să intoxice lumea, poate doar pe proşti?

8 comentarii:

  1. J, poate era mai interesant de discutat nu de fosti ci de cei ce inca sunt...Dar, ca in Asturias, Generalul Stie
    M

    RăspundețiȘtergere
  2. In ritmul asta vi se termina in curind nemtii, draga Georg Negutzenberg, poate prinzi si tu vreo dregatorie, ceva acolo ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Mircea,
      Mă bucur de alegere, mă săturasem de fasoanele lui Maior de om important de şef de spioni şi fudul, de clujean pompos şi cam golaş.
      Îl prefer pe neamţul ăsta românizat....

      Ștergere
  3. Este dubios și nu este bine să pui străni în posturi de conducere (Iohannis, Hellwig și alțți; așa a fost și după război: rușii au numit în funcții mari mai ales evrei dar și unguri, ruși și țigani.
    Iar bandiți au fost nu doar la PDL și PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ştii Sorine dacă îţi aminteşti de perioada ţaristă că miniştrii şi prim miniştri ruşi aveau toţi nume germane.
      Cea mai mare împărăteasă a Rusiei a fost nemţoaica Caterina cea Mare. La sovietici e mai complicat.
      Cât despre hoţi primii băgaţi la puşcărie erau de la PNL....

      Ștergere
    2. Da Joe dar romanii nu sunt rusi. Si cf Cioran romanii reusesc sa mediocritizeze si pe alogeni

      Ștergere
  4. Nu stiu cine-i Crin Basescu ? Si mie imi place cum arata si pe unde s-a scolit Eduard dar daca Udrea si Basescu are dreptate ? Ei doi stiu mai bine ca tine si ca mine al cui e Eduard H,nu ? Sau sti tu mai bine ? Eu nu as vrea sa aibe cei doi dreptate si nu as fi spus public asa ceva dar asta-i politica,murdara.... Asa ca mai las-o incolo,uite ca trecura 3 luni si nu i se puse-n cap nici un procuror,e liber ca pasarea,nu are nici un inceput de dosar,nu mai are parghii si tu tot bati campii aiurea. Lasa-l dle sa-l vad anchetat , arestat , sa vad un dosarel macar si pe urma da-i la cap. Pana una alta e lacrima ca tine in fata justitiei,nu ? Tu vezi de-ai lui Ponta de care nu vorbesti asa rabciugos cum ar trebui,,,si lasa-i pe viitorii arestati imaginari in imaginea ta definitiv distrusa de oftica ...dm

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai este mult de curatat si viteza de curatare este prea mica. Daca a trecut gerul poate se mai dezgheata si "organele" sa se faca curatenia de primavara din timp sa fie gata pana la Pasti macar cu capetele "luminate". Sunt suficiente elemente ca sa inceapa si cu Base. Daca cineva i-a negociat libertatea s-a ars si neamtul. Acesta este testul lui de credibilitate si este bine sa il lamurim mai repede.

    RăspundețiȘtergere