vineri, 27 februarie 2015

Monica Macovei îi cere demisia lui Vosganian

Monica Macovei îi cere lui Vosganian demisia pentru a fi cercetat de DIICOT.
Nu ştiu dacă Vosganian îi cere demisia doamnei Macovei pentru că a tradat înainte PDL şi a rămas europarlamentară şi a candidat la prezidenţiale, dar ar merita! 
Halal morală la coana Monica! 
Ea era  procuror pe 21  decembrie 1989, iar Vosganian era protestatar anti-Ceauşescu închis la Jilava.
Oare cine o fi mai moral şi îndreptăţit să ceară demisia?

13 comentarii:

  1. In sfarsit postezi si tu ceva si sunt 100% de acord cu tine. Bine punctat. Nerusinarea cocoanei este fara limite. Si a mafiotilor pdl-isti care au furat si mintit pe timp de criza in frunte cu piratul votat de 2 ori presedinte. Asa sustinatori, asa tara.A

    RăspundețiȘtergere
  2. da Joe, dar si ea este din grupul Ambasadei. Am auzit azi o teorie interesanta: cica nu e "Lupta Impotriva Coruptiei". Aia a fost lectia veche. Cica acum este "Reconfigurarea Clasei Politice" . Asa a zis Nulland cand a venit aici in proconsulat. Si apoi a facut o abulatie, conform obiceiului. Asa ca vin oameni noi, fara radacini, fara coloana, fara patriotism de 2 bani si mai ales fara valoare proprie ca sa nu si-o ia in cap. Si cam ce personae au aprut are asa un iz e parfum real. Johanis, Gorghiu, vesnicul Geona, etc.
    anonimu'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uitat sa punctez: de aia ii cere demisia. e din garda veche si destul de OK, asa cum zici si tu.

      Ștergere
    2. uite care este treaba!
      Procurorii moştenesc nişte mizerii ordonate de pig Traian Băsescu şi insistă cu ele prosteşte şi ticălos.
      Mă întreb dacă nu trebuie discutat cu factorii din justiţie să renunţe la chestii din astea penibile.
      Este bine că acum sunt deranjaţi rechinii pedelişti, dar alte chestii trebuie îngropate, cum a fost incompatibilitatea lui Iohannis!

      Ștergere
    3. si cam cum trebuie discutat ? ca incepe ambasada sa zbiere de presiuni asupra justitiei. si ma intreb daca Basescu nu este decat suspectul de serviciu. ca nu a avut asa putere cum zice lumea acum. iar ce putere a avut a venit de la ambasada (tu stii de cazul Tariceanu cand a cerut ajutor impotriva rusilor de la ALRO sprijiniti de Basescu si I s-a dat ...pace) si prin gasca care este acum la putere, mai curate si mai uscata. Luluta, Generalul. Morar, Georgescu etc. Nu bg seama a fi fost schimbat cineva 9ala ecat Maior care avea legaturi PSD). Nici Basescu nu a schimbat oameni din servicii la inceput si a avut bunul simt sa ii ia de la opozitie, macar de forma, ca tot secu erau cu toti.
      PS: dar caudate lucruri se intampla. accidente, sinucideri etc. chiar ma intrebam astazi, asa de curiozitate, cum te poti spanzura intr-un WC de avion, ca nici pipi nu faci bine stand in picioare :)

      Ștergere
    4. "Este bine că acum sunt deranjaţi rechinii pedelişti, dar alte chestii trebuie îngropate, cum a fost incompatibilitatea lui Iohannis!" Ce faci Joe !!!??? te-ai scapat din neatentie sau esti speriat dupa executia lui Nemtzov !?

      Ștergere
    5. E clar ! te-ai scapat, la ora aia mai traia ...

      Ștergere
    6. Afacerea Iohannis a fost inventată de mizerabilul de Horia Georgescu pe care l-aş vedea puşcăriabil. Justiţia a analizat corect şi l-a lăsta în pace, era o treabă absolut penibilă!!!!!
      N-are nicio legătură cu Rusia, acolo este mafia lui Putin, la care dacă fluieri în biserică eşti mort, chiar dacă te acompaniază fotomodele!

      Ștergere
  3. "Monica Macovei îi cere lui Vosganian demisia pentru a fi cercetata de DIICOT." asta chiar e tare. Tu iti recitesti citatetele fara de sens? Fara pretentii.HI Hi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, ai dreptate la genuri, dar ideea este clară cine cere demisia şi cine trebuie cercetat.
      Mulţumesc pentru observaţie!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pun pariu ca si dupa ce da coltul Basescu tot el o sa fie de vina ca Vozganian a luat spaga si a scazut pretul la gaze lui Nicolae. Daca facea asta Udrea nu ar fi avut nici o sansa. Vozganian este un hot-sadea,o sa-l vedeti dupa gratii. Sa-mi spuneti cati condamnati definitiv cu executare sunt dupa gratii ,la presupusa interventie a lui Basescu,sunt nevinovati ? Enumerati,va rog. Niciunu si atunci ? Sunteti dusi cu pluta rau din cauza urei fara seaman,ce pacat cu nu mai aveti ratiune...Deocamdata,zic deocamdata Vozganian -laba are totusi un proces tare pe rol iar Basescu n-are. Cand o avea discutam...Hai , Jo mai bine sa discutam despre procesul surorii lui Pontache e mai actual. Sau ea nu are treaba cu fondurile europene ? Pai,nu-i sotia arestatului si stia tot ? Sau ea nu stia ce facea barbatul sau ? Madam Udrea TREBUIA sa stie ce facea Cocos si sora lui Ponta nu ? Voi vedeti ce penibilitati ? Pana una alta retin ca madam Macovei a fost chemata la ordin de Tariceanu,atunci prim-ministru si ia cerut sa-l elibereze pe Patricu spunandu-i ca : " nu credeam ca-i arestezi si pe ai nostri " Ai uitat sau " n-ai observat ? Astia sunt oamenii la care tii mult,,dragul meu Jo,ptiu drace,,,Toti sunt o apa si un pamant,nu trebuie sa tinem cu nimeni,toti fura,absolut toti. Toti se fac ca nu stiu cum se fac alegerile,pe ce bani dar nu mai este mult pana " cand afla si Iohannis de unde sau pus banii pentru sutele de mii de pancarde din fiecare catun ca sa fie ales "...,dm

    RăspundețiȘtergere
  6. de actualitate, v a v de pastisele de care vorbeam mai inainte

    http://www.dcnews.ro/psd-dupa-ce-pnl-i-a-lansat-programul-de-guvernare-o-fi-uica_468921.html

    RăspundețiȘtergere