miercuri, 4 martie 2015

Bolnavi ipocriţi şi cu tupeu

După Revoluţie am constatat că eram conduşi de lideri comunişti bolnavi, în frunte cu Ceauşescu care suferea de diabet. Pe el l-a vindecat glonţul, dar toţi ăilalţi au ieşit din puşcării pe motive umanitare, erau bolnavi săracii!
Observ că sindromul bolii bântuie şi azi printre noi puşcăriaşi şi puşcăriabili.
Ce este nou că duşmani declaraţi ai unora de pe la televiziunile păreriştilor le mor de grijă acum acestor victime ale justiţiei.
Un caz exemplar este madam Ridzi, cum  a fost încriminată, s-a apucat de fabricat de copii care i-au amânat puşcăria, acum este un caz de mare victimă a regimului corecţional. Nu i-a păsat când a sfeterisit banii pentru familia Băsescu, a avut neobrăzarea să se bage din nou în politică alegându-e se pe la PP-DD, iar acum Antena3 îi plânge-n decolteu. De când maistru Voiculescu e la mititica Antena 3 a dat în umanism pentru puşcăriaşi.
Primarul de Ploieşti este arestat şi aflăm că-i diabetic, la fel şi bietul nostru Pendiuc, este arestat şi aflăm că-i mort de bolnav.
Costică Vecinu’ Nicolescu a fost adus de la puşcăria Colibaşi la Spitalul Judeţean Piteşti pentru investigaţii, şi el săracu dădu-se în apoplexie când a aflat că-i arestat!
De ce oare aceşti indivizi nu se îngrijesc de boli să fie sănătoşi şi se îngrijesc doar să jefuiască şi brusc aflăm că-s bolnavi când sunt prinşi cu raţa-n gură? 


13 comentarii:

  1. Iată că măcar odată sunt de acord în totalitate cu tine ! Dar bănuiesc că nu știi de ce neam este !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si asta de neam sectanta dusa cu sorcova, nebuna de legat !? Va credeti toti pe vapor, vorbind cu leprele voastre de marinari, ca ala de mai jos care umbla la biserica ca sa-i faca rost lui Joe de .....
      Aici ati ajuns toti, dupa chipul si asemanarea capitanului de vas !
      Unde esti tu , Tepes doamne !? Puscariile-s pline, balamucurile va asteapta ...

      Ștergere
  2. Psalm 22,24
    Biata umanitate !
    M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pentru comunistii ateisti de la un mare credincios

      No man is an island,
      Entire of itself,
      Every man is a piece of the continent,
      A part of the main.
      If a clod be washed away by the sea,
      Europe is the less.
      As well as if a promontory were.
      As well as if a manor of thy friend's
      Or of thine own were:
      Any man's death diminishes me,
      Because I am involved in mankind,
      And therefore never send to know for whom the bell tolls;
      It tolls for thee.

      John Donne care a murit cu 300 de ani inainte de momentele de justitie romaneasca a bestialitatii aclamate colectiv. (bestialitate de la bestiae si nu in intelesul comun romanesc)

      Ștergere
  3. Esti chiar atat de nemernic? Cand ai fost ultima data la biserica, anticristule? Evident ca nu apar excrocii dar sa te iei tocmai de Ridzi? Stii ce este trombofilia, nemernicule? Boala de sange pentru care nu este tratament recomandat! Faptul ca s-a bagat in p-olitica, este o problema, dar crestineste ar trebui sa gandesti altfel, lepra ce esti! Iti doresc din tot sufletul sa iti faca rost Cel de Sus , de asa ceva si tie! Chiar nu iti este frica de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ţi-am şters mizeria pătimaş ce eşti, dar văd că insişti, obligându-mă să-ţi răspund.
      1. Compătimesc pe cei bolnavi.
      2. Observ că singura bolnavă de care te ocupi este Ridzi, manipulată şi aruncată la câini de idolul tău Băsescu.
      3. Bolnavă şi hoaţă proastă cum era, ce a mai căutat în politică?
      4. Celula unde era închisă arată foarte onorabil şi este o jignire pentru foştii deţinuţi politici care au îndurat mizeria comunistă de la Gherla.
      5. Băsiştii de speţa ta sunt bolnavi la cap şi nu sunt în stare să polemizeze.
      6. Văd că ăilalţi nu sunt de compătimit, de ce nu-l compătimeşti pe Pendiuc cu cancer de colon, sau aia nu-i gravă sau o merită doar că este pesedist. Logica asta strâmbă îmi provoacă scârbă.
      7. Victima ta este deplânsă exact la Haznaua3, cum vă place să porecliţi postul lui Voiculescu, probabil pentru că şi patronul este la pârnaie.

      Ștergere
  4. ESTI BOLNAV CU CAPUL? CUM POTI SCRIE IN HALUL ASTA? VEZI CA BLESTEMELE SE INTORC, NU E CRESTINESTE SA BLESTEMI CA ULTIMA TATA.

    P.S. JOE SI TU ESTI PATIMAS. ASTA TE CARACTERIZEAZA,

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi Joe cum poţi trezi compasiune chiar şi cînd nu meriti ... Se găseşte unul care merită mult mai puţină. Totu-i relativ !

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu ce spui. Insa lipseste ceva. Nastase intra si el in aceesi categorie a bolnavilor inchipuiti. Ca o consecinta si Bradisteanu isi merita pedeapsa chiar fiind numai cu suspendare. Hai sa vedem daca ai puterea asta. Ma tem ca nu o ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand citesc asa ceva imi piere orice compasiune pentru poporul in care m am nascut. Isi merita soarta. Fiara exista in om si societati si vremuri ca cele de acum o scot la lumina apocaliptic. Ca si in 1939-1940 ca in 1949-1955. Du ma mai regasesc aici. Nu sunt asemenea voastra. A ajuns o societate sub semnul lui Ieremia si Ioan. De astazi filtrez acest blog la spam.
      Cu tristete. M

      Ștergere
  7. Constat cu tristeţe că am trezit reacţii care mă zugrăvesc ca un nemilos cu inimă de piatră.
    Nici vorbă!
    Eu m-am exprimat despre ipocrizie, nu despre necazurile pe care putem să le avem fiecare dintre noi!
    Regret şi-mi pare rău că am fost greşit înţeles!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Joe, ai dat de nebuni de legat ! Nu o să înțeleg cu nici un chip cum ar vrea sectanții ăștia duși cu sorcova citînd fleacuri biblice să compătimim niște infractori de drept comun dovediți. M-aș mira ca dacă prinde vreun hoț în casă să-i spună ia tot de la mine, eu nu am nevoie, eu tot merg în rai ! Nici o milă pentru infractori ordinari, pedepsele sunt chiar prea mici și condițiile chiar prea bune pentru ei. Adică justiția e mereu apocalipsă ? Ce să mai vorbim de condamnările cu suspendare, evadările peste graniță, ascunderea chiar în țară și excesul ăsta de pușcăriași bolnavi: o fi vreo legătură între bolile organice și hoție !?

      Ștergere
  8. Uşor Joe ! Textul tau a fost nefericit, mizeria s-a pornit la ora 20:31. Scoate-l din lista, ca sa putem respiră din nou. Şi vorba altuia, nu mai fi pătimaş. Sănătate tuturor, liberi sau prin puşcării !!!

    RăspundețiȘtergere