vineri, 20 martie 2015

Că era prea multă linişte.....

În disputele politice. Faptul că arţăgosul preşedinte Traian Băsescu nu mai este preşedinte adusese un strop de linişte în viaţa politică românească. Singura chestiune care învolburează pe politicieni este cum DNA care umple vorba vine Beciul Domnesc, adică arestul de pe Calea Rahovei, iar Parlamentul are ca activitate doar aprobarea în vederea arestării a vreunui politician bănuit de corupţie.

Ei bine printre cei aduşi la Parchet ca suspect se numără şi fostul. Şi cum a îndrăznit Parchetul să se lege de intangibilul mahalagiu (apud băsiştii intelectuali!) că domnul Băsescu a sărit în sus de 9 coţi!
Afacerea este legată de acuzaţia de şantaj dresată de senatoarea Gabriela Vrânceanu Firea ot Pandele Voluntari. Această doamnă a fost ameninţată de TB pe vremea când ne miluia cu înjurăturile cvasi zilnice de la Cotroceni aruncate asupra adversarilor că riscă să nu-şi mai găsească soţul acasă, dacă mai se ocupă de afacerile funciare de la Nana.
Iată că doamna se află în luna a opta de graviditate şi clănţănitorul îi cere să se hotărască să fie deputată (greşit!) sau mămică, pentru că în ultimul se oferă să-l năşească pe copilaş.
Stilul ăsta manelisto-ferentarist îl aranjează perfect pe Băsescu. Şi marele scandalagiu contraatacă ca de obicei. Întâi are tupeul să dea, ca pe vremuri, telefon Procurorului Şef, apoi, fiind acuzat de Parchetul General îl acuză la rândul lui pe Niţu că a tras la Revoluţie! Acum marea revelaţie că un militar în termen, cum era Niţu a tras la Revoluţie este absolut un fâs şi o mizerie şi Băsescu ştie bine asta, ca fiu de militar şi ca unul care avea un sistem de acelaşi tip în navigaţia comercială. Cine nu executa ordinul avea probleme mari, că aşa este în armată! Un general putea pune în discuţie ordine, mai îşi punea piciorul în ghips, dar un soldat era vai de mama lui dacă nu respecta ordinele atunci! Că Niţu nu-şi aminteşte dacă a tras în noaptea de 21 decembrie 1989, sau după poate fi o doar dilemă morală! 
După aceea Băsescu se apucă să publice un contract financiar între Crescent şi Intact cu semnătura doamnei Firea pe el. Problema ridicată este că Băsescu ne spune că faimoasa Crescent era oficina securităţii. Amuzant este că acest contract este din 2009. Păi atunci securitatea era SRI-ul controlat de Băsescu însuşi. Sau poate a mai lăsat acuzatorul public şi popular Băsescu p’ici pe colo oficine securiste? 
Pentru că Băsescu este precum comuniştii pe vremuri, sau precum în bancul cu sovieticii care aveau probleme la metrou, dar îi acuzau americanii îi chinuie pe negri.

Probabil că Băsescu urlă şi se enervează ca proştii care mai au încredere în el să se simtă fericiţi şi răzbunaţi, sau se crede că este prin 2004 - 20014. Este doar anacronic! 
Pentru că preşedinte este altcineva şi el poate da de lucru doar la părerişti sau admiratori din media cam întârziaţi. 
Pentru marea majoritate a românilor, Traian Băsescu nu mai înseamnă nimic, doar un vis urât cu reduceri de salariu.

Şi pentru că Băsescu se mai trezeşte să dea lecţii de politică externă, în numărul de ieri al Dilemei vechi, Cristian Ghinea, odată admirator al lui TB face o analiză necruţătoare a anti rusismului acestuia. 
El identifică asemănări cu comportamentul preşedintelui polonez Kaczynski, la fel de ineficient şi de Gică contra.
Acest tip de comportament este un fel de gargară, bună doar să-ţi clăteşti gâtul. Nici chestia asta nu mai de bonton, nu mai trezeşte interes. Vi-l recomand!


http://dilemaveche.ro/sectiune/ce-lume-traim/articol/antirusismul-gargara-aliante

PS mai dau o dezvăluire din ştiri pe surse despre deontologii din presă, merită!
http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-ce-legatura-ar-fi-avut-sorina-matei-cu-postacii-elenei-udrea_950516.html

6 comentarii:

  1. Esti ca in bancul cu Bula. Si daca ti se flutura o locomotiva, tie tot o pi... iti sugereaza!!! In schimb nu zici nimic de neamtul tau, care, in vizita in Ucraina, nu a spus nimic despre cei cam 600000 de romani care traiesc acolo! Din cate stiu, presedintele romanilor din Ucraina, i-a trimis neamtului o scrisoare nu tocmai cordiala! Asa o fi? Dumneata, care le stii pe toate, bobocule,ar trebui sa ne ceri parerea, doar, nu este asa " si parerea ta conteaza"! Sau ai spus-o in bascalie?
    Asa este, un militar la securitate, ca orice militar de altfel, trebuie sa execute ordinul. Dar si sa fie facut apoi " revolutionar" cu diploma si sa i se dea " drepturile " conforme cu acest titlu, este bine domnule? Si sa ajunga in functie? Dar cred ca, pentru a-ti justifica fantasmele, nu te dai in laturi de a-i apara si pe securisti! Prin Firea, il aperi si pe Felix, nu crezi? Oricum, pentru ca vorba ceea " si parerea mea conteaza ", esti jalnic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi Jo ? Esti de cacao mereu. Tii cu putoarea aia moldoveanca,Firea ? Deci cu murdaria lui Felix ? Acest om in 1994 a bagat in cele doua firme: 230 milioane de dolari pe care nu-i poate justifica si mai discutam de el ? Daca se dovedeste ca Nitu a tras la revolutie tu il aperi si spui ca in armata respecti reguli ? Esti nebun ? Apoi " ii recunosti valoarea " si-i dai functie ? Pe ce lume traiesti ? Asta numai ca a zis Basescu si atunci vrem si ucigasi la conducerea tarii ? Tu inca nu ai auzit de coalitia armatei cu revolutionarii in 89 mai putin...unii ca Nitu ? Cativa... Daca o tii tot asa cu prostiile astea nu numai ca nu o sa-ti mai citeasca nimeni blogul dar te faci si de ras.....Esti ca Antena 3 cand TOATE TELEVIZIUNILE ROMANIEI dadeau in direct mascatii de la DNA la arestarea cumnatului lui Ponta iar Haznaua dadea ...sport ,nici un cuvintele despre acea arestare. Asta-i televiziune ? Asa si tu : porcul de Basescu indiferent ce spune ,chiar daca spune : "dlor sunteti nebuni ,am date ca Nitu a tras in revolutionari si voi il puneti mare sef.? "...pa,Jo,apuca-te de sport...dm

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut de accord cu ceilalti doi "anonimi". Din cate vad esti si tu un " postac " dar perpetuu! Oare cine te plateste? Postacii nostrii sunt mai buni decat postacii lor? Asa gandesti? Totusi imi este neclar ce hram porti, caci te schimbi dupa cum iti este interesul. pana mai ieri erai admirator al lui Tariceanu, acum nu mai este bun! la fel cu " eroul" Vosganian! Daca maine iti dicteaza interesul, o sa il justifici si pe Felix! Dar marea intrebare este, nimeni din familie, copii tai, nu te trag de maneca, " tata ne faci de ras!"? Dar acum imi trece prin cap ca poate nu ai copii, deci nu dai socoteala familiei!
    Te-ai interest, numele asta de Negut, vine de la un diminutiv, un neg mai mic? Vezi ca negul este o excrescenta neagra care urateste pielea! Bine ca Iohannis nu a avut parte de postaci ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. „N-am venit să-ți tulbur somnul,
    nici să-l *ut în *ur pe domnul:
    am venit să-mi iau paltonul,
    pălăria şi bastonul.”

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentariile par scrise de acelasi anonim.Nu pot sa cred ca exista aceeasi mentalitate si acelasi "stil de exprimare".

    RăspundețiȘtergere
  6. Militarii de la televiziune nu aveau cum să tragă în revoluționari fiindcă aceștia...nu existau, după nu a existat nici un fel de terorist mai apoi ! Pe partea dreaptă a Căii Dorobanți - de la Piața Dorobanți pînă la capătul arterei se află numeroase vile; profitînd de întuneric, confuzie, zvonuri etc. numeroși infractori dintre care nu lipseau desigur țiganii veniți dinspre Floreasca și Tei au atacat unele case și le-au jefuit. Dețin informațiile de la unele persoane care mi-au mărturisit că în acele nopți au scos pînă și parchetul din cîteva locuințe ! Văzînd mișcare și agitație, auzind zgomot militarii au tras către acești...revoluționari. Și în cartierul Drumul Taberei (blocul de vis-a-vis de minister), și la Palat (Muzeul de Artă), și la casa lui Ceaușescu (iarăși am vorbit cu un participant de atunci) și cu siguranță în multe alte locuri din țară au fost situații asemănătoare: cei mai mulți nu aveau nici o treabă cu vreo revoluție ci ieșiseră la furat sau pentru răzbunări strict personale. Și astfel a fost întotdeauna, în toată lumea cu revoluțiile; unde mai pui că pentru România poate termenul de contrarevoluție ar fi mai potrivit - nimeni nu face revoluție ca să refacă fostele proprietăți și privilegii regale !

    RăspundețiȘtergere