marți, 24 martie 2015

Cristian Preda

Nu scapă ocazia să fie dobitoc şi imbecil!
Poate să nu-ţi placă Radu Duda, dar el, vrem nu vrem este prinţ consort al principesei Margareta.
Mâine este ziua Alteţei Sale Regale Margareta şi invitat este preşedintele Iohannis. 
Ce face Preda?
Găseşte o poză în care apar printre alţii invitaţi preşedintele Constantinescu şi Dan Voiculescu la o sărbătoare regală.
Şi miştocăreşte invitaţia lui Iohannis, deplângând faptul  că de această dată Voiculescu se află în puşcărie. 
Cretinul pretins monarhist Cristian Preda habar n-are că regele este deasupra partidelor şi că invitaţiile regale nu ţin cont de părerile unuia ca acest individ.

Probabil că la sărbătorile Casei Regale nu va fi invitat niciodată fostul preşedinte Traian Băsescu, care are acelaşi tip de gândire obtuză şi comunistoidă şi sper că nici Preda nu are ce căuta la aceste manifestări.

P.S.
I-am căutat postarea, nu mai există!
Dra urmele rămân
http://www.stiripesurse.ro/europarlamentar-critic-cu-casa-regala-dupa-anuntul-participarii-presedintelui-la-ziua-principesei_950854.html

7 comentarii:

  1. Traiasca REPUBLICA ca forma superioara si democratica de organizare statala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Joe aici ai dreptate si nu cred sa te mai combata cineva caci nu este cazul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca a fost cineva care a carcotit si a reusit sa posteze inaintea mea dar nu are sanse ca vorbim de lucruri diferite si nu a inteles subiectul. Pacat! Oricum de la Ziua Altetei sale la dicutarea Monarhie sau republica este distanta mare si nu incape discutia aici la tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. monarhie romaneasca=rahat romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu cei trei anonimi de mai sus. Adica:
    1)Preda este un dobitoc (scuze daca folosesc un cuvant urat si ofilesc urechile cuiva). 100% ai dreptate(rar iti dau dreptate pe blog).
    2) Ziua Altetei sale trebuie sarbatorita asa cum se cuvine.
    3) Monarhia in Romania?????? discutabil spre imposibil. A

    RăspundețiȘtergere
  6. Măi să fie ! Cine este oare nulitatea asta absolută de trebuie să i se sărbătorească oficial ziua ? Și cum poate fi Iohannis atît de tolomac încît să meargă acolo ? În care țară din lume se mai pot petrece asemenea evenimente ridicol-penibile-diversioniste-anormale ?
    Și cum de pot da niște decorații - ce valoare au ele ? Oare ne întoarcem în evul mediu cu moaște, regi, altețe de circ, procesiuni, sfinți și sfințiri ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu imi place Prinţul DUDA de PSD. Apariţia acestui personaj în anturajul regelui a compromis şansele monarhiei în Ro.

    RăspundețiȘtergere