luni, 2 martie 2015

Hellvig director la SRI

Eduard Hellvig, propunerea preşedintelui Iohannis la conducerea SRI a trecut prin Parlamentul României cu vot covârşitor 498 pentru şi 15 contra.
Singurul partid care a votat contra a fost PMP. Măcar martorii lui Băsescu sunt consecvenţi, a spus Traian Băsescu o imbecilitate, urmată de alta a arestatei lui dragă, Elena Udrea care au criticat propunerea. 
Mai mult Monica Macovei în siajul ziaristului Dan Tapalagă (ăla care a făcut-o beţivă!) se lamentează că congresmenii SUA nu ar fi fost consultaţi în această decizie privindu-l pe Hellvig. Curioasă gândire şi extrem de periculoasă!

România nu este unul din cele cincizeci de state ale SUA, este un stat suveran, aşezat hăt în estul Europei şi de mai mult de doi ani fără ambasador american! SRI se ocupă de siguranţa naţională a României, nu a SUA, este comparativ un fel de FBI şi are în sarcină contraspionajul. Deci este legitim ca România să-şi numească cum vrea ea şeful acestui serviciu. Mai complicat este într-adevăr cu SIE adică spionajul extern. Aici suntem în NATO, în parteneriat strategic cu SUA şi probabil au loc consultări cu americanii să nu spionăm pe unde nu trebuie şi să ne facem de căcat!
Cum fac de fapt americanii! Vezi spionarea lui Merkel!
PMP şi M10 sunt nişte umbre.
Nu mă mir că domnul Cristian Ghinea s-a manifestat la Monica Macovei. Este un analist pertinent al fenomenelor din Estul României, dar este catastrofal în analizele sale asupra realităţii autohtone.
Acest M10 este un partid al celor care contribuie la contributors.ro, nu chiar toţi dar cei care o admirau pe Monica şi pe ....Băse.

PS Sunt sigur că porcu’ de Băsescu nu a consultat pe nimeni când şi-a numit şefii serviciilor secrete.

4 comentarii:

  1. Uite de data asta, n-ai bătut cimpii, chiar ai dreptate , pe ici pe colo, prin punctele esentiale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citez : România nu este unul din cele cincizeci de state ale SUA, este un stat suveran, aşezat hăt în estul Europei şi de mai mult de doi ani fără ambasador american! SRI se ocupă de siguranţa naţională a României, nu a SUA, este comparativ un fel de FBI şi are în sarcină contraspionajul....Aici suntem în NATO, în parteneriat strategic cu SUA şi probabil au loc consultări cu americanii să nu spionăm pe unde nu trebuie şi să ne facem de căcat!
      Cum fac de fapt americanii! Vezi spionarea lui Merkel!
      Wow !!!!s-a trezit Joe din visare. Si eu sunt de acord cu el (si cred ca si tu). A

      Ștergere
    2. Apai noo, e la fel. Doar ca zice si el de forma ca suntem cica independent. Atat de independent ca nici nu avem nevoie de proconsul. Si se confirma ce am zis mereu de iubirile lui J: vezi adulatul Ghinea. Bai J nu merge sa fii destept intr-o parte si prost in alta. Ca tot logica si matematica aia e. Eu zic ca personajul e 50% prost, 50% ticalos si 50 % platit. Daca nu iese matematica, taie prostia.
      Si asa este si cu procurorii inainte si dupa Basescu, cu PDL isti, cu Johannis, cu ceilalti. Nu au trecut printr-o iluminare. Sunt aceiasi. Numai naivii ii vad schimbati. M

      Ștergere
    3. gluma Americana. serios.
      De ce nu se dau lovituri de stat sau nu au loc revolutii portocalii in USA ?
      Pentru ca la Washington nu exista ambasada americana

      Ștergere