luni, 2 martie 2015

Justiţia a decis, Brădişteanu la puşcărie!

Da astăzi Justiţia a comis o mare porcărie, s-a substituit Medicinei.
Şerban Brădişteanu a fost condamnat la un an de puşcărie cu suspendare. 
Pe cazul Năstase.
Adică procurorii şi judecătorii decid ce este mai bine pentru un pacient.
Şerban Brădişteanu este unul dintre cei mai eminenţi cardiologi români. Face operaţii complicate care ajută pe bolnavi să mai trăiască. 
Justiţia, în schimb nu-l lasă să moară împăcat pe Brădişteanu. 
Procurorii l-au mai hăituit cu un caz de corupţie pe vremuri, se pare că a fost un fâs!!!!!

Brădişteanu face politică pesedistă şi pentru asta porcu' de Băsescu îl duşmănea, nu  a fost lăsat să fie operat de coloană în străinătate pe vremea lui şi a rămas cu un defect, era suspect care va să zică. Acum tot juriştii decid ce era bine pentru Năstase, că pentru cazul de tentativă de sinucidere a fost condamnat.
În faţa lui Dumnezeu şi a bolilor toţi suntem egali.
Le urez acestor mizerabili şi mizerabile care nu ştiu ce este dreptatea să aibă nevoie de Brădişteanu! Doamne fereşte!

16 comentarii:

  1. Cu ce gandesti tu cand faci asemenea afirmatii? Ce legatura are notorietatea in meserie cu ce a facut un medic, de altfel eminent? Si acum este de vina Basescu? Ai o obsesie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca gandeste cu capul (de data asta), spre deosebire de altii.Cit despre basescu, el se insinueaza in tot ce e putred in tara asta.

      Ștergere
    2. Da. Nu e de vina Basescu ci Sistemul securisto-mafiot ce l-a creat si care este la putere acum. Si, da, este o porcarie. Cum sa condamni in tribunal (hai sa nu mai folosim termenul de Justitie pentru ca asat inseamna aplicarea legilor si in Romania nu este cazul; conform sefului cel mai sef asupra legilor, in Romania legile sunt interpretabile !!!!) un act medical ? Maxim se putea pronunta Colegiul Mediciilor sau o Comisie numita de justitie in acest sens. Asa cum am mai spus (de frica, sub semnatura...aninima), este o porcarie ce se intampla. Si cu legile, si cu alegerile si cu independent tarii, si cu adevarata coruptie, si cu viata politica. Se inchide capacul de tot. Si Presedintele stie ! Si el a fost papusa prin care iarasi sistemul a batjocorit bietii romani. Sa il fereasca Dumnezeu pe roman de ate poate sa indure. Spiritualitate social politica romeneasca se afla intre Conu Leonida si Prostii lui Rebreanu.

      Ștergere
  2. Asta e Joe, cind hardlineri ajung la butoane...
    Pe de alta parte, iata cine e "socat" ca nu a fost "consultat" de numirea lui Hellwig: Ditai Congresul licuristic, astuia inca nu-i aveau Handy-ul conectat la NSA ...

    http://adevarul.ro/news/eveniment/adevarul-live-ora-1400-monica-macovei-despre-noul-partid-m10-nemultumirile-adresa-iohannis-1_54f43d9d448e03c0fd23c664/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA. Si mie mi s-a facut greata rau de tot ieri. Ce ma sperie este ca are cateva sute de sustinatori. Si asta si dupa celelalte porcarii care le-a facut tarii astea. Este blestemul poporului roman sa nasca un Col Sturdza, un Sima, un Gheorghiu Dej, un Mihnea Turcitul.

      Ștergere
  3. J, politica asta cu care v-ati luat tara inapoi este cu adevarat a lucrului bine facut. Cum apare un text mai agresiv cu Sistemul, cum politica de "verificare a utilizatorului" devine mai complexa. Acum au trecut la texte ! Ma intreb de ce, ca tot au URL-urile !
    M

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca aveti cu totii dementa senila ( Alzheimer )! Ati si uitat ca Basescu nu mai este in viata publica de aproape 3 luni? Sau politica lui Basescu o face justitia lui Iohannis? Eu sunt convins, spre deoasebire de voi, ca Justitia a fost, este si va fi independenta! Oricum, pareti a fi purtatorii de cuvant ai celor de la Haznaua 3 si ei gandesc la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă gunoiule! Când acuzi pe cineva te prezinţi nu te ascunzi sub anonimat!
      Am să păstrez postarea asta ca să te scuipe şi alţii!

      Ștergere
  5. Se vede treaba ca basescu mai are totusi adepti- indoctrinati senili or ba (sa nu intoarcem complimentul)

    RăspundețiȘtergere
  6. Joe,

    Test. Sa zicem asa ca eu sunt un medic neurolog foarte cunoscut. Ma stiu toti de medic eminent de la Iliescu la a lu' Cacarau. Miine te internez la mine la sectie folosindu-mi de prerogativele mele de medic specialist si imi asum internarea lui Joe a lu' Negutz, in cadrul sectiei pe care o conduc. Desi diagnosticul medical nu impunea internarea in cadrul acestei sectii, Joe al meu neavind nimic cu capul. Acum ai urmatoarele variante la dispozitie:
    1. Are medicul dreptate? Asta insemna ca intr-adevar Joe are ceva la cap, chiar daca nu sunt analize sa suporte internarea. Ba mai mult i se pune si o camasa de forta. Meritat? Meritat pentru ca Joe sustine ca medicii specialisti au tot timpul dreptate.
    2. Medicul nu are dreptate. El stie ca Joe nu are nimic la cap, dar se ofera amical sa-l scape pe Joe de amenintarea DNA. Ca asa umbla vestea prin sat ca Joe nu stiu ce matrapazlicuri a facut pe la deseurile alea radioctive.
    3. Este un abuz ordinar. Pentru ca Joe nu are nimic la cap si nici DNA-ul nu-l urmareste.
    Deci care este alegerea ta dl Joe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am impresia anonimule că nu eşti de loc în chestie.
      Năstase primise condamnarea definitivă şi trebuia băgat la puşcărie.
      A încercat să se sinucidă. A fost dus la spital, aici Brădişteanu a declarat că trebuia ţinut acolo pentru controale după tentativă. DNA nu a fost de acord, de aici a ieşit cazul ăsta, că Năstase ar mai fi rămas la Spitalul de Urgenţă, oricum a intrat în puşcărie la Spitalul Penitenciar de la Jilava. Deci l-a favorizat pe Năstase să mai stea într-un spital civil. Aici l-a favorizat, pe individul care oricum a făcut puşcărie.
      ICCJ în compet de trei judecători l-a achita, DNA a făcut recurs că ei pot şi un juriu de 5 l-a condamnat 3 la 2.
      Deci trei judecători au ştiut mai multă medicină decât primii trei.
      Aferim de asemenea justiţie!
      Şi încă ceva niu te mai da anonim când polemizezi, chiar dacă nu ştii să te prezinţi în postare poţi la capătul comentariului să te semnezi.
      Nu de alta dar nu te juca cu viaţa şi construi scenarii, treaba este prea serioasă. Poate vei avea nevoie de Brădişteanu? Doamne fereşte!

      Ștergere
  7. Joe nu e nimeni gunoi cand nu tine cu ineptiile tale bolnave. Tu ai auzit de Steffi Graf ? Cea mai de renume tenismana care a fost vreodata de cand exista Germania, Un Ilie Nastase la noi...si tatal ei a fost spulberat in puscarie de nu s-a vazut pentru fiscalitate.,si nimeni nu a zis pis... Nu au nici macar unu ca tine... Ce are sula cu prefectura ? El este un eminent doctor,toti zicem la unison,dar o lepra ordinara aparand alta lepra nationala : Adrian Nastase pe care vad ca o pupi in cur pe fata. Pofta buna ! Deci Brezniceanu,cum spuneai PSD ist avea voie sa se faca ca A.Nastase e foarte grav si nu stia cat sa-l mai tina in libertate eventual,saracu,sa-l si elibereze... Dar mai stii de " meritele " lui Branisteanu care a asigurat niste dotari de spitalele pentru puscarii ( second hand ) cu bani grei care nici azi nu sau montat fiind de...nefolosit ? Nu se stie cate zerouri la unu iau intrat in buzunare...dar poate se va afla ...Nici atunci nu o sa recunosti nici daca intra pe bune in puscarie,o sa spui ca tot Basescu l-a indemnat sa cumpere din import utilaje distruse,normal...Sau nu ai vrut sa auzi ? Ce daca e valoros ca medic are voie sa-si bata joc de justitie ? Ce nu exista un colegiu de medici care sigur au spus ca Nastase al tau nu avea nici o zgaraietura ci doar un fular de 300 euro care acoperea un fals...Auzi comentarii : daca cei 3 judecatori au stiut mai multa medicina ca doctorul...ptiu drace ! Ce cititori ai dle ? Cate clase au ? Cum poate sa zica asa ceva ? Judecatorii ca sa condamne un nenorocit ca Bresniceanu trebuie ,dupa voi, mai intai sa faca si facultatea de medicina ? Ai un blog Joe care nu mai trebiuie citit,dauneaza educatiei si bunului simt,,,,si culmea ai 2-3 adepti ca restul am vazut ca ti-au spus ca bati campiii...dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa-l botezam: "Un blog pentru persoane cu handicap" sau cu "handicapuri". Ar fii mai pe aproape.

      Ștergere
  8. Ce informat e omu' . Totusi are niste tare. Poceste numele unora, sare la gatul orcui care are alte pareri. Tipic modelului basist.
    De unde nu e, nici D-zeu nu cere (educatie si bun simt). Daca nu ii place blogul, dara sa nu mai scrie ineptii agresive.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. Colegiul național al medicilor e doar o adunătură de escroci conduși de un bandit din Iași cu un nume imposibil, ceva cam al măsii. Scopurile acestui colegiu sunt:
    - să scoată basma curată orice medic indiferent ce rău a făcut
    - să ceară salarii tot mai mari
    De altfel toate organizațiile profesionale au aceleași scopuri; vezi cererea unor așa ziși creatori de a se da o nouă lege a timbrului prin care să fie hrăniți vreo 13 000 paraziți.
    2. În cazul acesta colegiul medicilor a zis ceva ? Întreb fiindcă nu am citit. Și parcă nu cred că judecătorii ăia nu s-au consultat cu nimeni înainte. Apoi judecătorii nu condamnă doar medici ci și ingineri diverși, economiști, frizeri de cîini, curve, barmani etc. Și nu li se poate cere să știe mai multă meserie decît ăștia - de aia există experți ce pot fi chemați ca martori sau întrebați din oficiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Probabil ca in astfel de situatii chiar ar fi necesar ca opinia publica sa ia atitudine. Cred ca ar trebui sa ne pastram unele lucruri ca etalon, si anume faptul ca avem romani care au tinut inima unora in palme si au schimbat-o sau au vindecat-o. Nu stiu, eu am inceput sa consider ca e prea mult!

    RăspundețiȘtergere