vineri, 13 martie 2015

M-am enervat pe Antena3!

Urmăresc cu uimire şi scârba ce fac mercenarii Antenei3!
De când a fost reţinut Marian Vanghelie de la Antena3 se scurge o ploaie de lături în capul lui. 
Scopul este bine ţintit, a dat Vanghelie în PSD, a dat în interesele jalnicului puşcăriaş DV, a dat în fabrici şi uzine!
Când Vanghelie era omul tare din PSD, Antena3 uita că Marean este agramat şi-i lăuda vanghelioanele şi etc., nu ştiu dacă nu cumva le-au şi transmis pe vremuri?
Cum pot să deraieze şi să-şi bată joc de profesie şi de investigaţiile care au revelat putreziciunea regimului Băsescu? 

Pe de altă parte nu pot decât să mă întristeze autismul martorilor forumişti de la contributors.ro, care în lipsă de argumente în contra la cele spuse de cei care n-au închis ochii la malversaţiile clicii lui Băsescu şi a linguşirii interesate a unor intelectuali îi acuză pe aceştia că ar fi asociaţi cu Haznaua3 (aşa este mângâiat postul propagandistic al lui DV!). 
Aferim de asemenea credincioşi cu aer jihadist!


Un comentariu:

  1. cu pitima atentie vei constata ca ai motive sa te enervezi pe toate televizunile care vorbesc cate in luna si in stele dar despre mafia internationala si nationala cu cravata de masoni de toate culorile politice ce conduc in mod criminal cu o ura ce nu are drept scop slujirea fortelor malefice ce se afla in spatele lor. in zadar vei cauta o logica in manifestarea Media din tara noastra si peste tot in lumea asta sugrumata de cuvintele propagate diabolic de tintit sa distruga orice urma de bun simt, ca nu vei gasi decat perversitati academice sau stradale toate amestecate in punciul ce trebuie sa tina populatia in stare de zombi sclavagist. Dar ii vor depasi tehnologia si internetul deja sa intors inpotriva lor. Aminteste-ti vremea liu ceausescu cand nu aveai ca sursa alternativa de informare decat europa libera ...care numai libera nu este nici acum nici atunci.....abia astept momentul in care puroiul se va sparge si se va face un cpic de curatenie pe planeta asta si acest virus numit mason si toata sleahta lorde oculti satanisti vor fi indepartati si dusi la gunoi acolo unde le este adevaratul loc nu in pozitii cheie si startegice ale conducerii destinelor acestei lumi.....lumina este ff aproape sa ii prajeasca un pic

    RăspundețiȘtergere