marți, 31 martie 2015

Postacul Băsescu

Nici nu-mi trecea prin minte să mai vorbesc despre acest jalnic personaj.
Dar răspunsurile preşedintelui Iohannis mă obligă de să mă refer la acest caz clinic de nesimţire. Este unic în cutumele prezidenţiale ca preşedintele care-şi încheie mandatul să nu părăsească imediat locuinţa destinată preşedintelui în funcţie. Doar nesimţitul şi derbedeul de Băsescu a găsit cu cale să facă asta, mizând pe faptul că Iohannis nu este mârlan să-l dea afară în şuturi chiar în 21 decembrie 2014, cum merita şi ar fi făcut el. Băsescu nu a acceptat ofertele guvernelor, până când finalmente acestui individ RAPPS i-a oferit o locuinţă provizorie la Scroviştea, până când fosta casă a lui Petre Roman va fi gata. Antena3 a intrat în fibrilaţie, ce caută Băsescu acolo? Misterul l-a lămurit RAPPS, iar azi preşedintele Iohannis a mărturisit că nici după 100 de zile guvernul nu a fost în stare să-i asigure locuinţa prezidenţială. 
Mai vrea Băsescu cică şi asigurarea secretizării  telefonice, dar se pare că i s-a refuzat! Nu mai este preşedinte, este doar pensionar şi postac, Iohannis dixit!
Această conferinţă de presă după 100 de zile la Cotroceni a confirmat că Iohannis este preşedinte cum trebuie, că nu trebuie să umple ecranul zilnic, că face ce trebuie să facă un preşedinte. Şi a dovedit ştie să răspundă la întrebări şi că are umor, cam sec după opinia unora, cam british (părerea mea)! 
Am citit o reacţie a lui Cristoiu, anacronic şi bătător de câmpii şi de înnegrit inutil hârtia, înainte de conferinţă, iar alt anacronic, Dan Tapalagă scrie prostii după conferinţa de presă.

Mai proastă decât clasa politică care huzureşte prin Parlament este adunătura de jurnalişti, care nu sunt în stare să informeze, doar să inventeze prostii precum pe vremuri Caracudi!

10 comentarii:

  1. Niciun fior cind e vorba despre pensionar postac? Iohannis dixit!. Un lucru nu realizezi ca Ponta (numele lui lipseste din comentariul tau; de ce oare?) isi bate de joc si de Basescu si de Iohannis . Dixit. L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am niciun fior în calitatea mea de co-postac şi pensionar!
      Mai ales după greţosul interviu luat ex preşului la linguşitorii făţarnici de la B1tv. Un fel de replică la Iohannis....
      Băsescu a minţit cu neruşinare şi a atacat justiţia, pe americani şi CIA!
      Cu cât dă din gură Băsescu în interviuri neroade de acest tip cu atâta se duce dracu' tot inventarul lui de valori.
      I-a păcălit pe români, pe americani, pe mulţi, dar nu pe toţi şi nu tot timpul!
      Acest rebut politic ioocrit face tot ce-i stă în putinţă să contrazică tot ce laudă martorii săi întârziaţi.

      Ștergere
    2. Şi încă ceva, eu vorbesc de casa preşedintelui şi tu îmi spui că negrii în SUA au fost sclavi.
      Păi problema a generat-o Băsescu, nu Ponta...

      Ștergere
  2. Esti atat de "devotat " teutonului tau, incat nici macar nu meriti un comentariu! Esential este ca toti ziaristii sunt " tampiti", numai ziaristul din tine are dreptate! Folosind invectivele pe care le dai pe gatlej, imi permit si eu sa iti spun dobitocule ca teutonul nu a mintit cand a afirmat ca " guvernul nu I-a dat locuinta", pe cand tu mananci cacat cu gura plina, stiind probabil care este realitatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mâncat văd că te pricepi matale!
      Şi te rog dacă mai postezi ceva fă-o cu măsură şi politeţe.
      Eu mă semnez şi nu sunt anonim!
      Să-ţi fie de bine cu minciunile lui Băsescu, că văd că d'aia te doare când vorbeşti şi scrii, uitând de cei şapte ani de acasă.
      Măcar ai curajul semnăturii dacă eşti aşa erou!

      Ștergere
    2. oribil comentaiu. sa fie vorba de educatie sau de prostie?

      Ștergere
  3. Stiindu-ma un om vessel, cineva mi-a recomandat sa ma uit pe ceea ce scrii matale! Habar nu am cine esti si ce hram porti, dar jargonul este de Ferentari. Vagabondule, nu se respecta omul, se respecta funcxtia, dar in Ferentari nu se cunoaste asa ceva! Vorbesti de cei sapte ani de acasa! Tu. derbedeule? Erou este fiul lui mata, derbedeule, erou care injura! Oricum, poti sa scrii ce vrei, asemenea jeguri nu mai citesc! Adio, nemernicule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fior nu Joe dar o scarba fata de tine nu ai ? Basescu cere casa conform legii punct . Esti nebun ? Nu respecti o lege in Romania > ? Esti Ponta ? Numai asta incalca legi,in loc sa spui : imbecilul de Ponta nu a fost capabil sa-i dea o casa in termen cf legiii bati campii ca de obicei.... Johannis ? Postacul nr 1 al tarii,mai mare rusinea sa scrii pe blog ...si vorbesti de un oarecare pensionar fost presedinte. Bine ia zis Moise Guran : ficusul de la Cotroceni. Deja am retineri pentru faptul ca l-am votat. Osa-l plangem in curand pe Basescvu baiete...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ascultă aici anonim autist!
      Băsescu în 21 decembrie trebuia să elibereze locuinţa oficială a preşedintelui! Punct!
      Că nu-i place o casă sau alta oferită este o atitudine ciocoiască şi de nesimţit fanariot. A mizat pe bunul simţ ardelean şi săsesc.
      De 3 luni şi ceva ocupă ilegal o clădire oficială, avea casa din Mihăileanu, putea să se mute oriunde şi să facă scandal după.
      În momentul de faţă este fost preşedinte şi pensionar! Atât şi nimic mai mult!
      Nu înţelegi nimic şi n-are rost să-ţi mai explic!

      Ștergere
    2. Şi mai ţine minte ceva! Exemplul american...

      Preşedintele ales face o vizită protocolară preşedintelui în funcţie la Casa Albă care şi zona de locuire şi soţia celui ales decide asupra unor modificări care trebuie făcute.
      Ai auzit de aşa ceva!
      Unui bădăran ca Băsescu îi poţi oferi doar flegme şi lecţii de orografie.....

      Ștergere