marți, 7 aprilie 2015

Disperarea băsiştilor

Interviul lui Băsescu de la B1tv a declanşat un tsunami în presa băsistă, toţi se jeluiesc, toţi sunt disperaţi. Citesc vaietele şi suspinele pe contributors.ro, prin România Liberă, EVZ.
Băsescu şi-a dat arama pe faţă, aşa crede el despre justiţie, despre situaţia externă, despre România despre cei care i-a ridicat în ranguri, ca să-li servească drept slugi, care acum nu îi sunt recunoscători.
De ce i-a promovat? Ca să-i fie slugi! Să se mai mire că sunt primii care l-au părăsit?
Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă.... şi dau interviuri la B1tv!

Aud că Sorina Matei a fost dată şi ea afară, după Cătălin Prisecariu şi nici  Radu Banciu nu se simte bine la B1tv. Săracii ei de ce au fost trimişi la plimbare? Că erau pupincuriştii lui Băsescu? Atunci ce mai caută Băsescu la B1tv? 

6 comentarii:

  1. Or fi fost dati afara fiindca ei erau basisti, iar Basescu nu mai e? Cred ca va spune carand ca el n-a fost niciodata basist si nici nu stie cu ce se mananca. Dar poate ii explica Tismaneanu. P

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,,Sorina Matei a fost data si el afara,,,,nu inteleg dle lingvist Jo,,,tu nu te uiti sa si verifici ce prostii scrii ? Poate ne spui tu ,pupincuristul lui Johannis,unde a plecat in vacanta incognito ?> Cine a mai facut prostia asta ca presedinte pana-n el sa plece pe sessst ca un...ficus ? A inceput sa fie papagal..presedintele nostru ales. .Basescu ? E un om liber ( deocamdata ) pensionar ,are 10 ani experienta de presedinte ( mai e unu care nu se pune...) ,,,si scrie pe blog mai putin decat postacul de presedinte in vigoare. Auzi,sa scri pe blog ca presedinte in activitate ? Cine a mai auzit ?>. Noi suntem in cacat cu Ukraina si cu conflictele peste noapte si ficusul pleaca "pe banii lui "incognito...doamne da-i minte, Ce zici Jo ? Tu dai inainte cu Basescu,nu ?,,,dmd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu eroarea mea de a folosi genul masculin ai dreptate şi am corectat-o!
      La gramatică şi ortografie în schimb trebuie să fii şi tu atent! mai ales la cei doi i!
      În rest continui pălăvrăgeala băsistă, fără Băsescu acum! Este la unison cu Mircea Badea!
      Aferim.....

      Ștergere
    2. si MB e de rau ?

      Ștergere
  3. Eu îl vad pe Băsescu disperat, ii este frică că-i vine rându să fie luat la întrebări. Băsismul este boală grea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule " mare lingvist ", Prisecaru si Matei au fost dati afara de " banii " lui Sebastian Ghita! Dar, atotstiutor - de la Antena3 - cum esti, dai din gura, ca un postac ce dezinformeaza! Ai problem cu Basescu dar de gafele monumentale ale teutonului, nu spui nimic! Dupa cate luni de serviciu iti luai matale concediu? Ai facut socoteala ca din 100 zile, " nepretuitul tau teuton ", a avut pause cam 35%?!! Niciun cuvintel! Nu am dat crezare in alegeri unuia, care mi-a spus la argumentatia mea filo germana, ca in tara asta au fost doar doi nemti adevarati: CAROL I si FERDINAND! Restul au fost corcituri, nu prin uniri matrimoniale ci prin faptul ca au stat mai mult timp aici. Si exemple sunt: Regele Mihai, Carol II si acum teutonul! Probabil ca acum imi dau seama de necesitatea inlaturarii lui Antonescu, cel care isi daduse seama de adevarata fata a lui Ponta. Acum, teutonul, parca are ca scop iesirea acestuia din caderea in sondaje si pregatirea pentru a castiga alegerile din 2016! Am luat cea mai mare pacaleala cu acest teuton, pentru care am votat cu intreaga familie! Pe el il intereseaza " institutia Primei Doamne "! Poate nu stiu eu bine, dar afara de SUA, cine mai are institutia asta? Parca, candva prin Filipine era Imelda Marcos, dar s-a ales praful! Gesturi demne de un " adevarat sef de stat ": aruncatul paltonului pe capote masinii, intreruperea conferintei din cauza unui cellular, vizita in Ucraina fara sa scoata un cuvintel despre romanii de acolo, etc. Discursul la 100 zile, in care nu a spus nimic! Si mai nou, pana si Europa Libera il critica, Deutsche Welle, intreaga diaspora! Nu scoti un cuvintel despre astea! De ce?

    RăspundețiȘtergere