sâmbătă, 23 mai 2015

Consiliul Naţional PNL la Piteşti




De ce la Piteşti?
Brătienii la Ateneu
Pentru că de aici vin Brătienii care se leagă de ceea ce înseamnă liberalismul românesc.
Cu Romina, sectretara PNL Piteşti
Un vechi liberal, Bogdan Popescu ne-a spus că Brătianu, Bălcescu şi Cristian Tell fondaseră partidul liberal înainte de Revoluţia de la 1948. 
Vasile Blaga
Se aniversează coaliţia de la Mazar Paşa, englez, instructor al armatei otomane, cucerit de o româncuţă şi stabilit la Bucureşti, unde era Baia Central vis a vis de Şcoala de Arhitectură. Atunci s-au reunit aripile moldoveană a lui Kogălniceanu şi Mitiţă Sturdza cu cea munteană, condusă de I.C. Brătianu.
Alina Gorghiu
Aşa că am folosit şi afişele bucureştene şi fresca piteşteanului Costin Petrescu pentru a rememora 140 de liberalism românesc, partid vechi şi în Europa, al unei Românii tinere, mult mai tânără 
Cu Ludovic Orban
decât vecinii ei şi azi factor de stabilitate şi importanţă politică şi economică în Europa de azi în sud vestul acestei peninsule, vecină cu îngrijorătoarea Rusie, duşman tradiţional românesc, nu cum era pictată în cărţile noastre de istorie din vremea comunismului.

S-a lansat programul de guvernare şi moţiunea de cenzură!
Cuvântarea lui Ludovic Orban
Este nevoie de o Românie liberală, ea a dat pe primul liberal preşedinte al României. Este partidul cel mai liberal al României, conceput de un englez şi condus azi de un preşedinte etnic german!
Adăugaţi o legendă

Vivat , crescat, floreat!

6 comentarii:

  1. Atanasiu a fost huiduit pentru stenogramele cu pdl-isti si cu Predoiu ... iar Predoiu a prins curaj si a vazut in sala 3 guverne mai bune decit actualul. Atanasiu era in sala sau la prezidiu ???
    " Vivat , crescat, floreat! "

    RăspundețiȘtergere
  2. comentariu: s-a ingrasat

    RăspundețiȘtergere
  3. adaugat o legenda: liberali

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici un cuvintel despre huiduieli! Mi-a luat-o Mirciulica inainte! Dar despre Prima Doamna, care iar a aparut cu bratele dezgolite, desi designerii spun ca esticheta spune ca trebuie sa aiba macar un dram de manecuta! Fusta sau rochie, ce era. la genunchi! Pustoaica nevoie mare! Numai ca acum ar trebui sa intre in canoanele functiei sotului! Sau or fi amandoi niste incapatanati! Ce parere ai domnule Joe, caci, vorba ta " Si parerea ta conteaza!" Sau e ordin de la partid sa se taca? Nu mai stiu cine a zis ca Iohannis se poarta mai mult ca unMonarh decat un Presedinte! Iar CTP sustine ca nici nu stie dece a fost ales! Nimic din partea dumitale, tacere totala! Acum ceva timp, te-ai aratat revoltat de condamnarea lui Dragnea, fara sa ai habar de cele 13 acuzatii, care nu au legatura cu " mobilizarea " la vot! Intre timp a aparut la postul atat de drag dumitale, Antena3, unde a zis ca fratele lui a murit din cauza dosarului! Minciuna ordinara pe care o poate spune numai un communist: fratele lui, fiind fumator inrait, a murit de cancer pulmonar! Stirile zilei sustin ca "prietenul" tau Gadea, l-a pus pe baiatul lui Iglesias sa spuna " Jos Basescu!" S-au cerut scuze din partea impresarului si a lui Iglesias senior, care, se ziceca l-a facut albie de porci pe nepotul Suzanei Gadea! Sa aud, caci " si parerea ta conteaza!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Joe, de ce va arde asa graba de guvernare si nu asteptati sa fiti alesi in 2016? Arde rau? .Sau mai umblati cu ceva lipituri, razgandeli,jocuri de glazne si alte porcarii. Cred ca Bratienii s-ar rasuci in mormant sa vada cine a luat sigla.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai,nea Jo,te face anonimul arsice si sti care-i culmea ? Are dreptate ...esti un parierist lamentabil. Cand iti intra in cap o prostie ,chiar daca vezi ca -i naspe ,pe ea o tii,nu-i asa ? colegul tau de facultate,doru marcu

    RăspundețiȘtergere