vineri, 1 mai 2015

D'ale televiziunii

Televiziunea este azi un concept similar cu media, deşi pare la singular este un substantiv comun cu valoare de plural. 
Recunosc că mă uit la televiziunile de ştiri şi la alea foarte selectiv.
Singura perioadă când urmăresc programul, cam o oră, o oră jumate este atunci când începe emisiunea lui Cosmin Prelipceanu. Devin atent când invitatul său între 21.30 şi 22 este jurnalistul Emil Hurezeanu. Este probabil cel mai echilibrat şi fin analist politic intern şi internaţional în acest moment. Dar vom vorbi despre Hurezeanu la trecut. Pentru că între cele 14 numiri noi de ambasadori, Hurezeanu va fi ambasadorul României în Germania, cea mai potrivită numire, dat fiind experienţa germană a lui Hurezeanu.
Spre miezul nopţii am făcut un tur de programe. 
Am ajuns la B1tv unde Radu Banciu era dezlănţuit. Îl porcăia şi-l făcea escroc şi securist pe unul, m-am lămurit! Era fostul său coleg de staţie ....Robert Turcescu. Ce să-i faci sunt ca tusea şi junghiul!

Am ajuns şi la Antena3, care era preocupată de numirea lui Hurezeanu. Dra nu de Hurezeanu era vorba cât de audienţa postului Digi24. Măscăriciul obraznic de Mircea Badea glumea despre audienţa lui Digi24, zicând că 24 este numărul  de spectatori care-l urmăresc. Badea îşi face multe iluzii,  Antena3 nu mai este populară ca în trecut şi la Digi24 se uită multă lume scârbite de propagandă şi spălarea pe creier. Antena3 se ocupă de spălarea cadavrului lui Ponta, la fel ca şi România tv.  Cu chestii d'astea nu o să-i mai urmărească mulţi, chiar dacă din inerţie se mai uită câte cineva la imbecilităţile impostorului  de Ciuvică şi la predicile strepezite ale lui Gâdea. Chiar dacă mai fac câteodată lucruri lăudabile ca de pildă filantropie şi pentru asta bravo! Elevii de la Tudor Vianu vor participa la manifestarea NASA datorită lobbyului acestui post. În rest rămâne cum am stabilit. Antena3 este un post tv partizan şi mincinos! 

13 comentarii:

  1. In sfarsit un articol intreg la care pot spune :BRAVO ! Vezi ca sunt si am fost mereu un adept al adevarului si al bunului simt ? Ti-ai dat seama,cam tarziu e drept,ca Antena 3 este o rusine pentru Romania iar falsii comentatori sunt niste slugi fara precedent ale varanului. Cum ai putut sa te inseli ? Oricum felicitari pentru cele spuse, d.m

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai multa atentie la rating-uri Dn Negut caci te cam inseli chiar daca incerci sa deturnezi atentia nu este asa. A3 are in continuare cota de piata si rating bun sau cu mult mai bun decat ai vrea tu sa aiba posturile voastre. Minciuna este peste tot mai multa sau mai putina in slujba partidelor care le dirijeaza. Nu s-a schimbat nimic aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei esti orbit de furie ca A3 nu face temenele presedintelui tau PERFECT (dupa capu' tau) si nici colegilor tai mascarici care au trecut la pdl furand sigla PNL (rusine) . Faci comentarii ca sa-ti exersezi inversunarea patologica. Pacat de tine, poti mai mult daca nu esti manipulat. A

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimul de la 16:30, deci cel de mai sus, cred ca este din marea masa a cretinilor, daca spune asa ceva despre cel mai ordinar post existent, nu cred ca exagerez, dupa glob! Ba nu, poate mai ordinare sunt cele din Coreea de Nord, Vietnam, s.a.m.d.! Este mult mai nociv decat OTV-ul proaspatului puscarias! Doua posture asemanatoare, doi puscariasi pe masura, unul mai bogat ca altul prin furtul din banii si ai celui de mai sus! Multi prosti sunt pe lumea asta! Atat, deoarece ma revolt si mai mult si nu face bine! In alta ordine de idei, retine ca Banciu este professor de limba franceza si te ingroapa cu cate stie si cat de citit este! Iti place Franta dar nu si pe cei care o cunosc in totalitate, cu orase, vinuri,obiceiuri, etc. Mai uita-te pe la el, in loc de Antena3! Sfat prietenesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În privinţa lui Banciu, atenţie question de gout.
      Acest individ a comis în public cele mai mari imbecilităţi, care l-ar fi eliminat imediat din televiziune. El a făcut-o de doi bani pe Halep, a vorbit absolut nemernic despre o parte din neamul nostru.
      Aşa că este absolut nerecomandabil! L-am urmărit să văd pe cine înjura, pentru că asta-i starea lui, să înjure, nu-i nicio deosebire de alţii ca el, ejusdem farinae!

      Ștergere
  5. Joe, anonimul de la 17:28, adica cel de mai sus, este un imbecil basist ce urmareste posturile cele mai cretine posibile. Dar are si el dreptul la opinie.

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S .Regret enervarea si limbajul, cu scuzele de rigoare pentru oamenii ce isi exprima pareri decente.La asemenea comentariu insa, greu te poti abtine sa nu raspunzi pe masura. Cel mai destept cedeaza (adica eu) . Desi e zi nelucratoare, serviciul de urgenta functioneaza (apel 112 pentru cei ce au probleme).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu intrati in dispute cu "martorii lui Basescu" , "consumatori de licurici", astia dau cu parul imediat, asa apara ei democratia si libertatea. Pe deasupra o fac Anonim, raspundeti-le ne-anonim, sau de loc ! Le e rusine sa-si dea numele dupa porcariile pe care le produc.

      Ștergere
    2. Thanks a lot! Danke :)

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimul de la 16.30 (care nu e total anonim, caci semneaza A si astfel ii pot fi urmarite opiniile intelegandu-se ca e vorba de acelasi comentator) foloseste el insusi un ton agresiv. Dar trebuie felicitat pentru CONSECVENTA in opiniile foarte pro-PSD si pro-A3. Are dreptul la opiniile lui si este inacceptabil sa fie insultat ca facand parte din "marea masa a cretinilor". Pe de alta parte nu cred ca ar fi o insulta afirmatia ca el poate face parte din marea masa a "clientilor" PSD. Orice om are dreptul sa-si cunoasca si sa-si apere interesele. P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iata o opinie echilibrata. Citeva precizari totusi:
      1) Opiniile mele nu sunt FOARTE pro-PSD. In mod consecvent, din '90 pina la alegerile europarlamentare din 2014 am votat PNL -ul pe care il stiam cu totii. Rasucirea miseleasca catre pdl m-a facut sa detest si sa nu am incredere in noua constructie. Asadar, dau oarece credit psd cu convingere ca trebuie sa existe si social-democratie, asa cum exista si in UE. Discutabila este calitatea politicienilor (vezi toate partidele).
      2) Nu sunt nici foarte pro-A3, pentru ca nimic nu trebuie ridicat la rang de PERFECTIUNE, atiata timp cat ea nu exista. Nu inteleg opiniile DEFORMATE care interzic vizionarea unui post sau altul si catalogheza persoane in functie de asta. Mi se pare lipsa de logica, educatie, opacitate etc...
      3) In ce priveste tonul agresiv ca raspuns la un comentariu la fel de agresiv, cred ca am corectat si am prezentat scuze celor ce exprima opinii contrare intr-un mod decent.
      4) Cred ca incrancenarea in disputele politce, chiar si pe acest blog ar trebui sa se poarte cu ceva argumente si decenta. A

      Ștergere