luni, 25 mai 2015

Părerist fost la Cotroceni

Dacă fiecare preşedinte şi-a oferit un respiro, un concediu după terminarea mandatului, Traian Băsescu vrea cu tot dinadinsul să ne enerveze în continuare.
Postul la care poposeşte des şi îşi dă că părerea este B1tv, la Antena 3 este invers, acolo este o cronică judiciară continuă, obsesia patronului închis şi altă obsesie, Traian Băsescu infractor. Aceasta din urmă pare a începe să prindă formă.

Iată că sunt deja două cărţi, una a preşedintelui, alta a Adrianei Săftoiu care spun câte ceva despre preşedintele Traian Băsescu. Sunt convins că Traian Băsescu nu i-a dat nimic lui Iohannis, probabil că dosarele lui erau pâre şi turnătorii ordinare, utile doar la şantaj.

Adriana Săftoiu îi dezvăluie comportamentul negativ şi mai ales influenţa extrem de dăunătoare a doamnei Udrea.
Traian Băsescu a reuşit câteva chestiuni remarcabile. L-a învins pe Adrian Năstase când PSD tindea să acapareze toată scena politică, a făcut din PD un partid de cam 5% un partid de 33%. A reuşit să mobilizeze intelectuali de frunte în jurul său. Degeaba! A învins până la urmă partea rea a caracterului său, nebunia  de a se considera mai presus de toţi ceilalţi, un fel de Dumnezeu. A dezamăgit rapid pe unii, pe mine inclusiv, alţii au fost convinşi mai greu, a reuşit cu o marjă minimă să se realeagă şi nu a învăţat nimic din această experienţă. În loc să construiască ceva s-a ocupat cu dărâmatul. A dezlegat justiţia de unele condiţionări, dar a adus oameni care să-l slugărească să bată-n ciocoii care îi erau adversari. Impresia mea că după mandatul său moştenirea sa este în ruine, ca Berlinul cucerit de ruşi în 1945.


Sforţările lui de a fi în continuare în centrul atenţiei  arată anacronismul său, el acum reprezintă trecutul, un trecut deocheat!

17 comentarii:

  1. Domnule atotstiutor, nevoie mare! Este adevarat, Basescu reprezinta trecutul. Atunci dece esti obsedat de persoana lui? Un Presedinte se ocupa de " pare si turnatorii ordinare, utile doar la santaj"! Colosal! Iubitul tau Presedinte Iohannis, despre care nu sufli un cuvant, nu ar spune asaceva? Zau, Domnule, esti rau de tot dus cu pluta! Nimeni nu spune ca a fost obligat de Basescu sa condamne pe cineva! Daca ti-as spune ca nu a intervenit nici pentru fratele sau, probabil ca, de rea credinta cum esti, ai zice ca " asta dovedeste cat de caine este! " Dar ce te faci daca totul se va dovedi ca este facatura postului atat de drag dumitale, Antena3?
    Sa-ti fie clar, nu sunt fan Basescu, dar sunt indignat de acuzele " fara nimic doveditor "! Da argumente domnule, iti spun asa, desi imi este foarte greu sa te consider asa!
    O doctorita din Pitesti la desfiintat pe seful PSD arges, unul parac Valeca, nu zici nimic si este din judetul dumitale!
    " Pustoaica " Carmen Iohannis poarta imbracaminte de peste 3000 Euro, pe banii barbatului? Nu ne spui nimic! Am vazut ca, probabil un prieten de-al dumitale, Costiuc parca, zice ceva de rosii crescute la VVER - ce o fi asta? Si mai zice ca " frumos nu esti"! Reluanduti stilul asi zice, HA, HA, HA! Si apropos de asat si ca veni vorba de Udrea si de afirmatiile ca este " detestabila ", cand te barbieresti si te vezi in oglinda nu iti vine sa plangi de cat de hidos esti? Uita-te mai des in oglinda si poate vezi cine este cu adevarat detestabil!
    Treci la actulitate, domnule si lasa trecutul! Sau nu te lasa Antena3? Urmeaza sfatul lui Costiuc( daca il cheama asa ) si nu mai intra in culise pentru a te fotografia cu tot felul de artisti! Nu de alta, dar strici poza! Ce cauta un bosorog de vreo 70 ani, alaturi de personae tinere si placate? Sa stii ca si eu sunt bosorog si ca atare nu ma afisez! Putina decenta!
    Despre trecut vorbesti mereu, dar de present, nimic! Ultimul ar fi Frunzaverde! Despre huiduielile di sala de la Congresul de la Pitesti, adresate lui Atanasiu, nimic! Pari un om citit! Mai interese3aza-te de uzantele in politica! Nu totul este dupa ureche!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraiere, la Măgurele sunt mari cultivatori de legume acre aprovizionează Bucureşti.
      Boierul Hulubei a fixat IFA la moşia Oteteleşanu La Trei Aşi şi aşa şi VVRS reactorul sovietic de cercetări. Dar cum spunea Descartes trufandalele sunt ptr proşti în primul rând, vezi roşiile!

      Ștergere
    2. Fiindca veni vorba, sa facem cateva precizari legate de estetic, lasand la o parte scandalurile politice care au uratit rau Romania. In pofida a ceea ce crede anonimul de mai sus, trebuie spus ca Joe e frumos, dar nu se scoate el bine in poze. E mult mai tanar de 70 de ani, iar cand il pozeaza altii se vede cat este de distins si prezentabil. Elena Udrea e frumusica, dar are o frumusete vulgara, corespunzatoare desigur gusturilor lui Basescu. Acesta, la randul lui, este cam urat, cu ochii aceia care i-au adus porecla cunoscuta; desi are o fizionomie barbateasca, unii ar categorisi-o de "talhareasca". Ponta este si mai urat, cu mutra de scopit mongoloid. Pe Iliescu, om frumos in tinerete, l-au uratit faptele lui; a ranjit prea des si a ajuns la actuala fizionomie de criminal. Patriarhul are o mutra de pacatos umflat, la fel ca mutrele unei majoritati a inaltilor prelati ortodocsi. In fine, majoritatea oamenilor politici se impart in patru categorii: multi falcosi si cu cefe groase, dintre care unii par adusi direct de la satra; altii mai subtiri, dar cu mutre viclene; unii cu fete de dementi ca Vadim sau Mazare, si la urma, destui pe chipul carora se citeste raspicat prostia. Pai cand te uiti la fauna asta, nu e normal sa-ti placa Johannis, cel cu mutra de Holywood? P

      Ștergere
    3. Dragă P,
      Sunt de acord că Iohannis are figură de star politic american şi de Hollywood.
      Despre ceilalţi nu pot fi de acord, sunt fiecare cum a dat Domnu'.
      Cât despre mine, îmi face plăcere să mă pozez cu artişti prestigioşi, mă onorează, că-s frumos sau urât asta-i altă poveste!
      Cred că respectivul este doar invidios când mă vede în aşa companie!

      Ștergere
    4. Joe , ai dat un raspuns de bun simt "Despre ceilalţi nu pot fi de acord, sunt fiecare cum a dat Domnu'."
      Cat despre Johannis, nu sunt de acord ca are mutra de Hollywood. Si apoi, noi nu alegem staruri ci (ar trebui) oameni de caracter. Cat despre cum arati tu in poze, discutabil daca esti atat de tanar si frumos cum te lauda domnul P. Esti ok cand vrei tu ca aspect, dar indiscutabil esti frumos pe dinauntru (a se intelege caracter, generozitate). A

      Ștergere
    5. Joe, nu e chiar asa, ca e fiecare cum a dat Domnu'. Fetele oamenilor se mai si formeaza in timp dupa cum traiesc ei si dupa ce este in mintea si sufletul lor. P

      Ștergere
    6. dacă sunteţi fizionomist,s-ar putea să aveţi dreptate!

      Ștergere
    7. Eu cred ca nu are nicio relevanta aspectul fizic in politica. Corelatia cu sufletul si mintea este fortata. Asa, ca analiza psihologica subiectiva , poate.Dar fiecare e liber sa cugete.

      Ștergere
  2. Efectul CanCan al lui Dumitru Dragomir: ”Citeşti azi, citeşti mîine, citeşti poimîine, te apucă pandaliile fratele meu!”

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca mai mereu, nu spui nimic despre cele semnalate de Anonimul de mai sus! Poate dansul nu este din Bucuresti si habar nu are ce este VVER. De fapt am aflat si eu acum! Problemele actuale raman, dar bag seama ca nu te intereseaza! Dece? Este jenant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VVRS nu VVER (reactor energetic sovietic) dar asta este mai greu de înţeles!
      Fiecare cu părerea lui!

      Ștergere
  4. Jo.dragul meu,anonimul te-a facut pilaf...Ti-a pus 7 intrebari nu ai raspuns la nici una.In stilul tipic... Nu vezi hainele lui madam Johannis de 3000 euro ,fiind o profesorasa cu 500 euro/luna si vedeai obsesiv gentile lui madam Udrea care avea fma iar barbatul ei la fel,chiar firme cu profit serios.Tu crezi orice e rau despre Basescu,chiar daca nu ai argumente nu te abtii,Nu spui nimic de Frunzaverde,despre penibilul " Jos Basescu " al lui nen-tu Gadea cu Iglesias-jr,nici un cuventel. Mai faci si gafa monumentala in care in loc sa o scuipi o lauzi pe madam curva-Saftoiu a carui sot a fost pus sef SRI iar acum povesteste de prin "casa presedintelui " care este total incorect,a-bun simt,a-caracter,a tot ce vrei tu si tu o lauzi...!!! Esti culmea penibilului,vezi comentariu unui ziarist de profesie despre aceasta netrebnica : Cristoiu. Anonimii sau imultit Jo,oamenii care mai ziceau ca tine au disparut de pe blogul tau,ai timp sa-ti revii. Nu mai scrie politica si scrie despre nucleare,carti,filme etc si las-o pe Udrea e prea tare pe langa ambitiile tale ...Tu ai iubit vreodata ? Pesemne ca Basescu a iubit-o ,ce e asa grav ? Uita-te ce a facut Bil Clinton la o casa mai mare. Uita-te la presedintele francez,la actualul si la Sarkozy...Ce mare scula,toti au cate una-doua.. ( e drept ca putea sa nu o aibe dar daca sa intamplat sa intamplat...ce-i asa furie ?...) .Cum de nu observi nazdraveniile de om fara caracter ale lui Ponta ? Care mai sa nu-l lase pe haidamacul de Dragnea sa debarce. Dupa ce vreo 17 arestati PSD dupa gratii el vrea cu ei la servici,chiar daca au sentinte jud definitive. Asta sa te framante nu ce tragea Basescu pe facalet acum 6 luni. Pa ,Jo...doru marcu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Doru,
      Fiecare are opinii! Tu le ai pe ale tale, treaba ta!
      Cu un singur lucru nu pot fi de acord:
      Cristoiu este un dobitoc anacronic, crede că dacă este în răspăr este interesant, el rămâne găina care a născut pui vii!

      Ștergere
    2. Domnule Doru Marcu, aveti grija, graba face omul sa spuna prostii. Iar dvs va cam grabiti.
      Pai ce fel de logica e asta? Sa spuneti ca Elena Udrea are voie la toale (si accesorii) insumand sute de mii de euro, fiindca barba-su e om de milioane (no comment), iar Carmen nu are voie sa aiba toale de 3000 euro. Carmen asta o fi nemaritata? Si barba-su o fi vreun sarantoc? Pai ajunge sa fie el om de cateva zeci de mii de euro pe an, ca a fost si primar de municipiu si a facut si ceva afaceri cu case (no comment). Si daca-i dati voie lui Base s-o iubeasca pe Elena Udrea, de ce nu i-ati da voie si lui Johannis sa-si iubeasca sotia si sa-i ia el toale din banii lui? Mai si ganditi un pic inainte sa puneti degetelul pe tastatura!

      Ștergere
  5. Aş vrea să atrag atenţia celor care mi-au criticat opiniile, fără să vadă luminile şi numai umbrele, că doamna Săftoiu confirmă o părere a mea. Traian Băsescu este megalomaniac, se pare că s-a crezut şi se crede în continuare Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Nu stiu cine mai poate sa-l admire pentru ce a facut. Poate doar cei cu nasu''ín suflet.

      Ștergere
  6. Anonimule, problema este exact invers: Udrea era facuta praf ca poarta lucruri scumpe, abia acum a aparut " pustoaica"- ii zic asa pentruca sa se imbraca, uitand ca are o varsta care se vede prin riduri- si de ea nu se zice nimc, de catre unii infierbantati! Poate sa umble si goala daca ii place, e treaba ei! dar totusi, vrea barbatul ei sa o instituie ca " prima Doamna "!


    RăspundețiȘtergere