vineri, 5 iunie 2015

Victor Ponta şi Iohannis

Victor Ponta este chemat la DNA fiind acuzat de fapte penale. Este invitat apoi la Cotroceni la solicitatarea lui la o discuţie cu preşedintele Iohannis.
Preşedintele Iohannis îi cere demisia şi Victor Ponta refuză.
Preşedintele Iohannis iese în public şi cere ca primul ministru Victor Ponta să-şi dea demisia.
Înţeleg că în aceste condiţii preşedintele poate să-l suspende pe Victor Ponta.
Cred că aceasta va fi soluţia care o va lua preşedintele.
PS Codruţa Kovesi nu prea are proprietatea termenilor. Este o coincidenţă că primul ministru este chemat la DNA şi depunerea moţiunii de cenzură a PNL!

21 de comentarii:

  1. Cam sumar scris.. Trebuia sa ..mentionezi ca azi traim o lovitura de stat bine orchestrata de ...ai tai! Ca nu de Base! La care atat SRI cat si DNA au cuplat prompt! Sunt foarte curios dupa ce cei doriti de Johanis vor ajunge la guvernare ce vor mai zice aparatorii democratiei din exteriorul Romaniei!!??

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea care se pune este nu iti este rusine ca ai fost partener de incercare de lovitura de stat cu asemenea oameni?
    Ai vazut domnule care era substratul scandalului cu Rarinca? Simtea ca se strange latul!
    Mai mult, Coldea este implicat in procesul altui borfas celebru, Tender! Avea dreptate Elena Udrea! Si avea dreptate si prietenul dumitale vesnic, fostul Presedinte, cand afirma ca SRI se implica in justitie! Astept cu nerabdare momentul in care Antena3 va spune ca este lucratura politica! Asa ca domnule, asculta cu mai amre atentie ce spune Cristian Tudor Popescu! Tot ce a spus, s-a adeverit! Dumneata cum stai! Pari a fi cam habarnist in politica!
    Imi aduc aminte ce se spunea: " Basescu la brutarie!" Tare m-as bucura sa se duca la brutarie, fostul dumitale aliat!
    Si ti-as mai spune ceva, referitor la ultima scriere a Presedintelui, in care se cam ratoieste la parlamentul rusinii! Va aduceti aminte discursul Preseditelui in fata Parlamentului, la investire? Numai lapte si miere! Ce s-a intamplat intre timp, doar este acelasi parlament! Basescu fusese parlamentar si stia ce le poate piele aacestor borfasi, in proportie de 80%! Ce o mai zice acum prietenul dumitale Tariceanu, care raspunde imediat la comanda, ca orice coada de topor care se respecta, Mai face valuri referitor la Rarinca? Putin ii pasa de acea femeie, acum se explica gestul acestui mizerabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehehe. Cind e vorba de lovituri de stat Joe intra in pauza publicitara.

      Ștergere
  3. Joe, nu o mai da cu justitia care cand e corecta, cand raspunde comenzilor politice.Apoi te intreb, de ce graba asta ticaloasa de a schimba majoritatea parlamentara, guvernul etc, din dorinta meschina de a pune mana pe putere?.Ce arde asa in tara, de nu mai puteti suporta 1 an ?Crezi ca pdl(pnl) s-au schimbat cumva(poate parul dar nu si naravul) Sunt aceiasi ticalosi la care s-au mai adunat unii traseisti(pnlisti). Astept cu nerabdare urmatorul volum al lui Klaus Werner Johannis, sugerand titlul "CAPTIV LA COTROCENI". Pe asta, chiar il citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Silentio stampa, D-le Joe! Se pare ca neobrazatul dumitale fost aliat a trimis o scrisoare socialistilor europeni si ambasadelor! Si se pare ca pomeneste ceva de genul " de vina e Basescu! " Moare lumea de ras, nu alta! Dar Dumneata, cred ca achiesezi la idee! Doar Basescu e la Cotroceni, nu-I asa? Si pentru dumneata si cei de la Antena3, va fi vesnic! Nu prea stiu cum sa scriu rasul care ma pufneste! Probabil ha, ha, ha. Asa se intampla cand cazi in mrejele unui securest, l-am numit pe puscariasul Felix! Cum anticipa cineva mai sus, iata a venit si momentul mult asteptat: "Basescu e de vina! "

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai tare mă calcă pe nervi băsiştii, care n-au niciun merit în afacerea asta şi făceau pe Iohannis în fel şi chip!
    Cătălin Predoiu a ţinut un discurs cum nu trebuie să-l ţină un prim ministru.Profesorul constituţional Gheorge Ianciu bătea câmpii şi degeaba zice că se pricepe.
    Iohannis a fost scurt şi precis nemţeşte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca au si basistii "un merit" in afacerea asta. Ca se bucura si pnlistii, asta e. Cat despre predoiu, doamne fereste de asa prim ministru. Doar asa ceva puteti voi sa scoateti pe piata? Tie chiar iti place ce se intimpla? Nu intram in amanunte.

      Ștergere
    2. Toti prostii au ceva cu Predoiu! Nu le place lor si pace, ca nu-i stea de cinema si nu o da pe smechereasca altora.
      Sa nu zica insa anonimul de mai sus ca l-am facut prost. Daca are logica, isi va da seama ca nu l-am facut prost. Afirmatia ca toti prostii au ceva cu Predoiu nu inseamna ca toti care au ceva cu Predoiu sunt prosti.

      Ștergere
    3. Logica dumitale e stramba si incalcita . Sau esti prea subtil si nu inteleg eu."Afirmatia ca toti prostii au ceva cu Predoiu nu inseamna ca toti care au ceva cu Predoiu sunt prosti". Deci, ori te exprimi civilizat, ori las-o balta.

      Ștergere
  6. Domnule, esti colossal! Basistii il fac in fel si chip pe Momaia de la Cotroceni? Aia din diaspora, care zic ca l-au ales, nu ca sa scrie carti proaste? Dar aia pentru care Momaia de la Cotroceni este cea mai mare deziluzie? Chestia cu Momaia nu imi apartine, vine din diaspora! Dupa capsorul matale, Predoiu este un prost-asa sugerezi mai sus- si, extraordinar, esti si constitutionalist mult mai valoros decat Iancu, care mai este si professor universitar! Nu cumva si Einstein a fost un prost? Nu era si el basist? Oricum, nu mi-am inchipuit nici in visurilke mele cele mai negre, ca partidul Bratienilor va ajunge materie de misto pentru comunisti- Ponta, Rovana Plumb, etc. Sarmanii, se intorc in mormant! Iar ca basistii nu au niciun merit, esti ineroare. Ponta sustine ca tot basistii sunt de vina! Am inteles ca s-a pornit tavalugul si la Antena3, atat de draga dumitale!Veniti la realitate, Basescu nu mai este de multa vreme Presedinte! Si, domnule mai tine minte ceva, multi dintre derbedeii si penalii care populeaza acum Parlamentul, nu pot fi tinuti in frau, decat cu ciomagul, verbal se intelege!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice anonim faptul că unul a ajuns profesor nu-l face mai deştept. Iancu susţinea că Ponta nu putea fi urmărit penal învocând art 109 din Constituţie. Cei-i acolo se aplică al fapte din timpul funcţia de prim ministru şi cererea DNA la Parlament se va discuta pentru conflict de interese.
      Eu discut pe fapte şi fără partis prisuri.
      Şi sunt convins în continuare că Băsescu este un monstru.

      Ștergere
    2. " cererea DNA la Parlament se va discuta pentru conflict de interese". Zau? si care e acela? ca l-a pus pe Sova ministru? Prea te pricepi.

      Ștergere
  7. Vad ca acelasi adulator basist scrie de zor si are chef de polemica ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dictatura DNA a atins noi culmi ale ridicolului. Totul este o facatura politica. Ce au pazit din 2007 pana azi ? Dosar deschis din 2012 ?! Este clar ca avem o politizare fara precedent a justitiei iar DNA a devenit un fel de stat in stat care face regie de filme nu justitie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cineva, mai demult, iti recomanda, nu mai stiu pentru ce motiv, sa te uiti mai des in oglinda! Si din cate imi amintesc, parea a fi un amic de-al dumitale! Asta referitor la " monstru ".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bărbatul trebuie să fie mai frumos decât dracul. Nu-i vorba de aspect, ci de caracter!

      Ștergere
  10. Joe ai fost extrem de " subtire " la acest artico l, enervant de subtire... Nu prea ti-a cazut bine .Am citit toate comentariile si am vazut ceva grav,mai toti zic ca este un fel de lovitura de stat,rad de cad pe spate...Pai,acest idiot prim ministru chiar a facut ce a ce se zice,deci sigur e vinovat si atunci ? Eu inteleg sa bagi la temnita un prim ministru nevinovat si dupa ani de puscarie sa constati ca el era nevinovat ( ca Rarinca ...) si atunci iti zici: nu a fost vinovat si l-au indepartat nelegal si la detronat din functie. Dar el cand este jigodie hoata de mic,de cand va spun ? Daca tot ce au zis procurorii asa e ,cum e lovitura ? Mai usurel cu aprecierile...Oricum Ponta joaca ,de frica,tare,scrie ca prostul pe la UE,zice ca e nevinovat,etc,,,Nimeni nu-l baga-n seama,e in continuare un idiot...De ce credeti voi ca ACUM a dublat la copii ajutorul social ? De ce credeti ca a scazut TVA la alimente ? De dragul poporului roman ? Aiurea,,,se scursese niste inf.catre el ca o sa pice cu zgomot si atunci disperat a luat aceste masuri...Oricum e in cacat rau de tot iar tu scri cateva randuri ca si cum mi-ai povesti despre Andrei .Rieux...pa.Jo,d,m,

    RăspundețiȘtergere
  11. Întîmplări dintr-o colonie licuricie ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ponta este un penibil dar cand Her Klaus coboara la nivelul acesta cu aceleasi tehnici basiste cu DNA-ul ne apuca plansul de toata clasa asta politica care nu este in stare sa aiba un comportament de tara civilizata. De peste 10 ani suntem in perment scandal. Ce s-a schimbat in Ro ? Nimic daca pana si neamtul foloseste aceleasi metode ca marinarul. Vai de capul nostru si cred ca va trebui sa renuntam la toata clasa politica de maidanezi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Joe, as vrea sa intelegi(pentru binele tau) ca in politica, scopul nu scuza mijloacele. La mijloc sunt niste alegatori(caci suntem o tara democratica) , niste majoritati alese (nu create la masa verde a marinarului). Cred ca ne ajunge experienta referendumului, unde nu au contat milioanele de voturi impotriva monstrului. E deja prea mult.
    Eu nu zic ca Ponta este icoana, dar probabil ca a fluierat in biserica.Cred ca pina si liberalii transfugi sunt luati prin surprindere ca cineva le ridica mingea la fileu. Sau, poate ceva pdlisti(fratii vostri intru doctrina de dreapta) cu nasul in suflet fac ceva jocuri cu metode specifice invatate de la marinarul contrabandist. Apoi, nu uita ca tot basistii sunt la butoane acolo unde pot face multe abuzuri fara sa dea nicio socoteala.

    RăspundețiȘtergere