marți, 21 iulie 2015

Câinele moare de drum lung şi Băsescu de.....

În fine preşedintele Iohannis a promulgat legea alegerilor parlamentare, foarte necesară pentru alegerile de anul viitor. Pe noua lege numărul aleşilor din cele două camere se reduce, la Camera Deputaţilor ceva cam pe la 300 şi la Senat cam 150 de aleşi.

Rămâne nelămurită problema votului prin corespondenţă şi nu s-au făcut modificările constituţionale privind responsabilităţile celor două camere cum se preconiza de altfel.

Iată că acelaşi palavragiu care în loc să se ocupe de nepoţi îşi dă cu presupusul de politică, însoţit de impozantul cu cioc şi cu minte puţină dă declaraţii la presă privind această lege. De ce este supărat domnul Traian Băsescu?

Pentru că la Referendumul iniţiat de el cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 2009. Acest referendum din 2009 avea ca scop să potenţeze suporteri săi şi conţinea optarea pentru un sistem monocameral cu 300 de aleşi. Ideea este în sine de un populism de cea mai joasă speţă. Pentru că nu numărul de aleşi determină calitatea legilor pe care le dezbat şi aprobă şi pentru că tradiţia românească parlamentară este cu sistem bicameral.
Această şmecherie ticăloasă este resuscitată demagogic şi periculos de TB şi de acoliţii săi şi imediat a sărit şi văduva neagră cu al ei M10, madam Macovei! Tusei îi lipsea junghiul!

Mă întreb de ce nu i se dă de lucru domnului Traian Băsescu prin justiţie la măgăriile şi hoţiile pe care le-a comis de când latră în politică.

5 comentarii:

  1. In sfarsit ti-ai revenit iar te doare Basescu, vai de capul tau! E adevarat ca ar trebui sa se ocupe de nepoti dar sunt convins ca se ocupa. Matale )te ocupi de nepoti/ daca ai. Eu banuiesc ca nu, prea ai mult timp sa mananci .... " Sa potenteze suporteri sai " ( suporterii poate, cu doi I, analfabetule), dar de unde ai mai scos-o si pe asta, imensule politolog? Mai departe, cam cati parlamentari ( am voit sa zic hoti ) ar trebui sa palateasca acest nefericit popor? caci, nu-I asa, nu numarul conteaza! Ai o noua " prietena", madam Macovei! Asta cu ce te deranjeaza? Eu cred ca nu are nici o sansa! Dar nu asta conteaza! Probabil ca profetul Felix, al carui angajat pari a fi, este deranjat de amendamentul din PE referitor la confiscarea averilor ce nu pot fi justificate! Grea lovitura, slugoiule!
    Iar faci, in stilul absolut characteristic de derbedeu, afirmatii, fara motivari. Magariile si hotiile ...... de cand latra in politica! Pe ce te bazezi, vagabondule! Sau daca ai dovezi, du-te in.... justitie, era sa zic altceva.
    Sa explic limbajul care nu ma caracterizeaza. daca citeste un tanar sau un copil, aceasta logoree bezmetica, ce intelege? Ca orice este permis, inclusive sa arunci cu laturi intr-un fost sef de stat si nu un mandate, ci doua! Asta urmaresti, derbedeule? Vezi ca maine,poimaine s-ar putea sa vina randul celor pe care ii sustii acum! Ar fi frumos ca un X sa continue cu laturile tale? Gandeste-te!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă acuzi de ce nu sunt vinovat,
      Eşti un cretin care se ascunde sub anonimat!
      Măcar să ai curajul să te prezinţi şi atunci ai avea măcar stima mea. Nu o ai!
      Eşti un dobitoc! Care nu merită un limbaj civilizat!

      Ștergere
  2. Dl.Johannis una spune alta face,adica anunta ca nu promulga Codul Fiscal,dar il promulga!Manipularea pietei de capital?SRS ism?Exemplul mentorului Basescu?Apropo cate zile de concediu are ,casa utilizeze resendintele oficiale?Sotia are 60 de zile,el la fel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poporul a ales un numar mai mic de parlamentari. Tie ti se pare normal,sau daca asa ceva mai exista undeva,sa pui sa voteze ceva,chiar daca este un populism notoriu,si tu ca parlamentar de la putere sa nu respecti votul popular ? Eu pun pe aceiasi linie urmatoarele : se alege presedinte la un vot national ex Johhanis si se pune ...Ponta. Nici aici nu s-ar tine cont de votul populatiei,nu ? Din ura ta prosteasca fata de Basescu ( numai la Voiculescu am mai vazut similar...) uiti ca votul popular e tabu. Ca Basescu a speculat chestia asta sunt de acord dar restul ? Hai, Jo,ai imbatranit nu mai esti tu citov la cap....Cum vorbesti tu foarte urat despre un presedinte cu dubla longevitate la vot,(ales de popor ) de urat de ce te miri ca un anonim iti vorbeste tie un pielea p,,,lii,la fel de urat ? Tu sa injuri un presedinte non-stop ai voie iar altul sa nu te faca de cacao pe tine... un pielea...p ,drace,Jo dm

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiind si eu politehnist, m-am interest si, a absolvit Politehnica unul cu numele asta de Arici Pogonici! Oi fi tu ala! Lasa limbajul asta de mahal si o sa scriu si eu politicos. Deocamdata nu meriti asa ceva si scriu ca tine! Nu te recunosti ca stil, in ce scriu eu? Am stima altora iar stima unui derbedeu ca tine, ar fi cea mai crunta ofensa pentru mine! Poate nu sunt foarte convins de lucrurile " bine facute " ale lui Iohannis! Asta nu imi da dreptul sa il fac albie de porci si nu fac asa ceva! In schimb tu, nu mai stii ce invective sa arunci, nu numai asupra lui Basescu, ci a tuturor intelectualilor care nu iti convin! Evident, ai acest drept, dar atunci accepta ca si altul, adica eu, sa te tratez cu aceeasi moneda! Pentru ca asa vreau! Ti se pare correct, Arici Pogonici?
    L-am auzit aseara pe Sebastian Ghita, pe care nu il agreez, spunand ca lucrurile in PSD le aranjeaza un bolsevic, Ion Iliescu, iar In PNL, un securest, Mircea Ionescu Quintus! Si Ghita este ploiestea ca si Quintus! Sa il credem, caci si tu te lauzi ca ai avut legaturi cu Ploiestiul!

    RăspundețiȘtergere