marți, 14 iulie 2015

Dom Profesor

Aseară marţi 13 iulie la A3, la Gâdea a fost invitat primul ministru Victor Ponta.
Am urmărit partea finală a cestui pseudo interviu. Când Ponta are probleme trebuie invitat şi tămâiat la A3.

Întrebările lui Gâdea erau mingi la fileu pentru primul ministru împreună cu enervantele şi insipidele sale comentarii au contribuit la iritarea mea.
Mă gândeam să-mi intitulez postarea "realizărilii" primului ministru. Pentru că, din fericire pentru România economia funcţionează bine şi Ponta vrea să-şi asume toate meritele realizări. Este foarte bine că fiscul a început să-i hăituiască pe evazionişti şi veniturile la buget au crescut. Astea-s veştile bune. Vestea proastă pentru Ponta a fost că de ieri are calitatea de inculpat în ancheta DNA ce-l priveşte. A făcut deja o mişcare jmekeroasă, s-a retras din poziţia de şef la PSD, dar se obstinează să rămână prim ministru! Cel mai mult mă enervează la el sunt minciunile pe care le debitează cu nespusă naturaleţe.

Aseară, în partea finală în care l-am urmărit a tot dat-o cu USL. Ce mă surprinde este că tot o ţine cu această construcţie politică eşuată de anul trecut. Pentru că ruperea USL de către încăpăţânarea primului ministru de a nu-l coopta pe Iohannis în guvernul său  a condus la consecinţa alegerii acestuia ca preşedinte al României. Are informaţii oare Ponta că acest concept ar putea fi vândută anul viitor la parlamentare? 
Sau pentru că trebuie să ia în cârcă PSD-ul pe UNPR şi pe ALDE se poate resuscita această afacere politică? Eu am îndoieli.

Finalul interviului a fost însă interesant şi a revelat politica acestui post de televiziune.
Gâdea pune întrebări, le-a pus şi liberalilor Ludovic Orban şi Alinei Gorghiu privind părerea acestora despre diverse personaje politice.

Ei bine prima personalitate politică despre care l-a întrebat Gâdea pe Victor Ponta  a fost ....profesorul Dan Voiculescu. A urmat o tăcere cam penibilă şi apoi Ponta  a spus despre meritele  lui Voiculescu privind formarea USL. Ce să zici despre un tip care este la puşcărie? O fi el puşcărie, dar stă ca sabia lui Damocles urmărind şi controlându-i pe argaţii care-i trudesc la Antene!

7 comentarii:

  1. Joe ai facut o fixatie. Pontache se afla intr-o situatie mult mai buna decat Sova si Ghorghiu care se pare ca au fraudat ceva bani din energie. De cand se preocupa DNA de miscarea legala a binlor dintre doua companii private daca si-au platit obligatiile la stat ? Pot sa se spele pe cap cu banii daca intra ceva la buget. Dupa 8 ani se scoala parchetul din somn ???? Este clar o inscenare grosolaana.
    Sa o vedem pe Ghorghiu a voastra cum o scoate la cap!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super comentariu. Sa vedem si ce a facut Gorghiu la viata ei, ca vocala este cu tupeu. Nu stiu ce a facut Ponta, dar dosarul pare comandat din interese politice.

      Ștergere
  2. Joe, adresez si pe aceasta cale(blog pe care am zis ca nu imi mai spun comentariile). o intrebare. CINE CONDUCE TARA ACUM , CAND MERGEM BINE(ASA SE ZICE, KWJ SE LAUDA CU ASTA PRIN EXCURSIILE LUI POLITICE)? Te-ai prostit, sau esti luat de valul dreptei stupide?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dlor,o "inscenare grosolana" este atunci cand Pontache iese basma curata. Daca Pontache o sa fie gasit basma curata atunci tragi concluzia ca suntem o tara de nebuni,sa ataci un prim ministru pe lucruri nereale.Dar altfel ? Daca era curat ca lacrima se ducea la DNA,se justifica si era Fat-frumos si mai castiga procente la sondaje,altfel este o haimana la care inca nu i-au gasit toate furaciunile. Cine s-a predat la DNA sa fie anchetat si dupa NUP sa intors ca lacrima in Parlament dle Joe ? si apoi a ajuns si presedinte ? Asa putea sa faca si Pontache daca era nevinovat si avea sange in...instrument. Pana atunci...javra ordinara,mincinos de strada si o nesimtire demna de un "acoperit " pe masura...dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sunt acoperitii? Ii stiti pe toti, sau doar fabulati? Cei mai acoperiti, sunt cei mai vocali.

      Ștergere
  4. Joe, revin. Pentru ce dracului sta Voiculescu in puscarie 10 ani? Nici un violator feroce nu primeste atat? Cina l-a acuzat ? pucariabilul EVA? Cine a judecat procesul (nu mai comentez)? Pe cand basescu?????? a tem ca NEVER. Esti de dreapta sistemului basist.

    RăspundețiȘtergere
  5. D-le anonym securest sau activist de partid, poate nu stii: Voiculescu zis Felix, sta la puscarie pentru cat a furat tara asta, vreo 60 milioane Euro!!! D-ta sau toata familia dumitale, in vreo trei generatii, casiga atat? Ma vad nevoit sa te fac analfabet: " de dreapta sistemului basist ", asta suna la fel cum a zis, in bascalie probabil, idolul d-tale Iliescu: capitalism de cumetrie! Cum sa faci capitalism sau sa fii de dreapta, cu fosti comunisti? Ai ce ai si matale cu Basescu, fiind habarnist! Pai stii cate dosare penale are ub Primar de la, sa zicem Tantarei? Sute, deoarece limea inca nu s-a invatat cu responsabilitatile si, daca nu ii convine ceva, zice ca Primarul e de vina si face process! Domnule securest, mai pune mana pe carte! In privinta lui Felix, poate as fi de accord cu securistii, dar chiar sa-ti torni rudele? Nemernicul va mai fi condamnat si sper sa nu mai iasa din puscarie decat cu picioarele inainte!

    RăspundețiȘtergere