vineri, 10 iulie 2015

Imbecili care se iau în seamă

Titlul poate părea dur, dar aşa este.

Am urmărit aseară cum diversioniştii de la B1tv încercau să bage strâmba că mărirea salariilor unor înalţi demnitari a fost decisă de preşedintele Iohannis. Replica lui Dan Mihalache de la aparatul prezidenţial a fost clară, dar ei tot învârt sarmaua că ar fi fost dorinţa lui Iohannis. Decizia luată de premierul interimar Oprea a fost aprobată de Iohannis în sensul că un salariu mai mare poate avea implicaţii în scăderea tentaţiei acestora pentru corupţie. Din asta scârbele jurnalistice încearcă să scoată altceva. 
Favorizat de conjunctură beiul de la Stambul, Ponta se dă fecioară în problemă şi spune că nu o să mărească aceste indemnizaţii, că n-a ştiut, că etc. Şi Oprea i-a replicat clar că asta este un aranjament al premierului Ponta. Văd că şi Iohannis s-a supărat, că aprobând măsura iniţiată de Ponta, Ponta cum el este populist şi asta nu dă bine la popor minte se apucă să dea vina pe alţii! Deci primul imbecil al ţării uşchit pe şest la Stambul,  Victor Ponta vrea să apară că el nu ştie nimic. Adică după ce o întinde în secret din România hăituit de colegii procurori vrea să dea impresia că nu este la curent cu chestiuni controversate. Ba îşi justifică bărbuţa de spân ca a predecesorului Titulescu că a ras-o acum că s-a semnat master planul pe Transporturi cu Comisia UE. Minciunile lui sunt râncede!

Alt imbecil care mă enervează zilnic este jurnalistul Cristoiu. După ce îi aproba fostului preşedinte toate aberaţiile care îi ies pe gură, mai nou s-a fixat pe Iohannis. Îl face în toate felurile, mai nou este Romanischer Kaiser, ca şi cum ar fi de vină Iohannis că merg prost treburile şi trenurile în România.
Ion Cristoiu a mirosit că ziaristica populară este plină de beneficii, dar opiniile lui sunt fundamental influenţate de mentalităţile sale de fost activist PCR. De aici ies şi marile lui imbecilităţi pe care doar nişte pesedişti şoşonari sunt dispuşi să le înghită.

În fine ultimul dar nu cel din urmă este gălăgiosul Traian Băsescu!
Cum  se poartă controversa cu visele muftiului de România cu cea mai mare moschee din Europa, hop şi nea Traian! Că a observat că Iohannis în spiritul normalităţii publice au luat parte la serbarea de Ramadan şi hop şi el să-şi dea cu părerea.
Mă surprinde foarte tare că Traian Băsescu este dobrogean, zona cea mai cosmopolită a României, integrată exemplar de administraţia română, cu foarte bune relaţii cu minoritatea turcă, după ne spune Lucian Boia. Pe muftiu l-a luat gura pe dinainte cu cea mai mare moschee. De fapt terenul este dat în administrare Departamentului Cultelor şi până la cea mai mare moschee este drum lung. Cel îngrijorează pe TB este presupusa şcoală islamică unde ar răsării terorişti dispuşi să sară în aer prin metroul bucureştean. Acum Traian Băsescu ar trebui să fie mai reţinut cu islamicii români, puţin şi de origini care nu-i predispun la acte de sacrificiu salafist. Dar mai ştii, le dă unora idei? Şi Mircea Badea avea dreptate aseară (l-am auzit întâmplător!) că TB ar trebui luat la şuturi de ăia care se ocupă cu discriminarea minorităţilor. Nu muftiul ar trebui să facă ciocul mic, ci Traian Băsescu să nu mai fie imbecil şi să caute zâzanie unde nu există!

Ce nu lipseşte în România este numărul de imbecili publici, ba dimpotrivă cifra lor este în creştere!
să facă ciocul mic, ci TRian Băsescu să nu mai fie imbecil şi să caute zîzanie unde nu există! Că a observat că Iohannis în spiritul normalităţii publice au luat parte la serbarea de Ramadan şi hop şi el să-şi dea cu părerea.


Ce nu lipseşte în România este numărul de imbecili publici, ba dimpotrivă cifra lor este în creştere!

5 comentarii:

  1. Toti care nu iti convin, sunt imbecili! Colosal1 daca toti de care am zis nu iti plac, poate ca imbecilul este in alta parte! Poate pe la Pitesti, parca de acolo ziceai ca esti, coana Dana Grecu! Dar cred ca cel care ti-a zis asa, se inseala: esti Ciuvica, cel caruia Felix I-a facut institute de cautat prin haznale pentru a descoperi fapte reprobabile, pentru eventualii santajabili! Dar, cacanar cum esti,minti prin omisiune: Basescu a spus sa se faca o moschee de aceeasi dimensiune cu eventuala biserica ortodoxa care s-ar face la Istambul! iar scoala aceea sa se fac doar pentru islamistii ROMANI! Minciuna are picioare scurte bai Ciuvica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ţinând cont de faptul că în articol nu TB era personajul în rol principal, ci unul anacronic şi penibil pentru un individ rău intenţionat şi monomaniac ca tine doar dacă rebutul TB apare cumva criticat te face să-ţi pierzi naturelul simţitor.
      Anonimule eşti penibil şi plin de resentimente şi mai ales lipsit complet de politeţe. Când jigneşti pe cineva măcar ai curajul să te semnezi în clar.
      În rest opinii din astea care nu au legătură cu conţinutul sunt nule de drept!

      Ștergere
  2. Joe ,lasa anonimul in pace. Ai articol fara al injura pe TB ? Nu ? Iti zice bine atunci : Ciuvica. Cred ca tu nu te-ai uitat " intamplator " la M Badea,te uiti mereu ,de aia ai mintea spalata si ai limbajul lor. Spui ca TB este un impostor,sare la bataie etc,,,asa o fi , dar tu cum esti ? Uita-te la tine,citeste articolul si puneti note,batrane...hei,ce nota ti-ai pus pe mizerabilul de articol ?;;;dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am în articol trei imbecili, voi nu vedeţi decât unul!

      Ștergere
  3. Joe, ca bati campii nu e o noutate. Dar anonimii care inca mai posteaza pe blogul tau (cu exceptia mea) sunt dusi RAU cu capul. Retrage-te pe circuitul scurt cu prietenii, chiar daca te contrazici cu ei si lasa blogul ca se agata toti basistii sa-si verse veninul.

    RăspundețiȘtergere