duminică, 12 iulie 2015

Postaci

Traian Băsescu în loc să se ocupe de familie, de pensie se trezeşte făcând comentarii pe internet.
Normal când se referă la salariu pe el nu-l interesează la fel ca pe Ponta. Băsescu are în urmă o viaţă de contrabandist care îi asigura un trai decent pe vremea comunistă, nu stătea el în salariu. La fel mai nou Ponta avea venituri pe care nu le justifică atunci când era avocat. Şi de aici populismele privind salariile astea mari propuse şi exploatate acum fără ruşine de primul ministru.
Dar şi postarea privind lucrările la Vila prezidenţială sunt prezumţioase şi la fel de populiste. După câte ştiu , Băsescu a fost singurul fost preşedinte care abuziv a mai ocupat locuinţa de serviciu, după ce serviciul său s-a terminat. Şi în loc să-i fie ruşine de tapajul făcut privind locuinţa pe care urma să o ocupe ca fost preşedinte se ocupă de în continuare de vila prezidenţială. El nu înţelege de ce se fac lucrări acolo, păi este normal!
Trebuie scoasă duhoarea de mârlan care persistă de când a fost ocupată timp de 10 ani de acest individ!
Văd şi că pensionara de la TVR, amatoarea de neo-utecişti Rodica Culcer îşi varsă şi ea veninul în consens cu amorul ei politic, acelaşi TB şi este nemulţumită de Iohannis. 
Şi Iohannis, neamţ meticulos şi salariat  la stat s-a declarat mulţumit de mărirea de salariu, neştiind că populiştii care tot fentează populimea autohtonă o să exploateze această declaraţie în defavoarea.
În România poţi să fi cinstit dar pentru că abundă politica de ticăloşi şi pitici morali trebuie să fii atent.
Câtă diferenţă între conversaţia dintre un jurnalist şi fostul ministru de interne polonez, stră-strănepotul marelui romancier Sienkiewicz. Va curge multă apă pe Dâmboviţa până când vom avea astfel de oameni de stat.


http://www.eurozine.com/articles/2015-07-03-sienkiewicz-en.html

4 comentarii:

  1. Si eu credeam ca iti tragi perechi de palme uitindu-te la Grecia. Dar nu. Marmota invelea ciocolata in staniol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iohannis, " neamt meticulous si salariat la stat...."! Ha, ha, ha, ne spui si noua cati 12000Euro ia pe luna din chirii? Este exclus, tu care les tii la fel de bine ca Ceausescu-care stia tot- sa nu stii! Dar ordinar minicinos cum esti, nu spui! Folosesti din ce in ce mai mult limbajul de derbedeu! Domnule Ciuvica, parca asa te-a numit un Anonim, cand vei reveni la un limbaj decent, sau nu te caracterizeaza? La TVR este director Stelian Tanase, o fi si el basist, cum spuneti voi, la Antena3? Eu stiu ca Tanase este bun prieten cu Mircea Dinescu, antibasist convins, caruia I-a si dat o emisiune culinara la TVR si care mai nou, face si reclame publicitare! In ura ta ai inceput sa mananci rahat aiurea! Institutul ala pe care ti l-a facut prietenul tau Felix, pentru depistarea santajabililor, nu mai functioneaza? Referitor la minciunile spuse intr-un articol anterior, referitor la trambitata moschee, iti recomand sa citesti " ISIS-Califatul terorii ", de Loretta Napoleoni. Daca Abu Bakr al-Baghdadi, noul Calif, reface Califatul, cum crede mintea dumitale create ca o biserica ortodoxa va rezista la Istambul? Islamistii au distrus singura biserica crestina din Irak, parca, monument din PATRIMONIUL UNIVERSAL!!! Afirmai in " articolul " Acela ca nu exista pericole, sau ceva de genul ca Basescu, inevitabilul Basescu, face valuri pentru pericole inexistente! Citeste cartea si vezi ce ai de zis dar cu pensia dumitale cred ca nu o poti cumpara, costa 24,90 Roni. Si vezi ca ISIS ii considera pe turci ca au dat o mana de ajutor mongolilor si tatarilor la distrugerea califatului prin secolul XV, asa ca ar avea motive de distrugeri prin Turcia! Dumneata nu esti marlan, provii dintr-o familie de regi nestiuti?
    Mai bine delecteaza- cu povesti de la Cotroceni: Iohannis salute marirea de salarii iar Mihalache zice ca nu! Daca astia isi fac salarii de mii de Euro, dumneata la ce pensie speri? Poate iti da Iohannis una speciala, pentru cat il protejezi!
    Cel de deasupra zice ceva de Grecia! Iti garantez ca zice degeaba, nu te intereseaza, Felix ti-a trasat o unica tinta, nu mai zic care, este inutil!
    In alta ordine de idei, Pontache, din pacate, face misto de voi. El zice ca habar nu are de mariri si ca de vina este Iohannis si, subinteles, Oprea! Daca as fi derbedeu ca tine, as zice ca bine va face. Dar imi pare rau ca Iohannis s-a inconjurat numai de cosilieri " unul si unul ". Deocamdata Iohannis a dovedit ca este un bun afacerist, castiga o caruta de bani din chirii! Sau mint eu? Ai curaj sa ma contrazici? Un sfat: treci la un limbaj civilizat, pitesteanule! Sau in Arges nu se obisnuieste/

    RăspundețiȘtergere
  3. Legea cu pensile speciale a fost returnata parlamentului. Perfect, dar in motivare se spune ceva de genul " vor beneficia si penalii". Asa este. Dar la demnitari cum este? Nu ar primi salarii uriase si viitorii puscariasi? Si, mai mult, in directa legatura, la aceste salarii uriase, ce pensii vor avea asa-zisii " demnitari "? Poate ne explici de la inaltimea staturii dumitale de om care le stii pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Joe,hai-sictir ! Esti o carpa nu un comentator impartial...

    RăspundețiȘtergere