sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Atentatele de la Paris

Voiam să scriu despre Spectre, ultimul James Bond, pe care l-am văzut în avanpremieră joia trecută, pe 5 noiembrie şi care acum se poate vedea şi pe net.

Dar realitatea terorii şi a nebuniei de la Paris a întrecut orice imaginaţie şi film.

Mă uitam la meciul de calificare Bosnia cu Irlanda dar în repriza a doua am auzit că la amicalul de la Paris între Franţa şi Germania de pe Saint Denis s-au auzit nişte explozii.

După aceea nebunia  a cuprins Parisul. Demenţi în coordonare au atacat la nimereală pe stradă înarmaţi cu AK47 ca apoi să năvălească la un concert rock să ia ostateci să omoare oameni la nimereală şi să se detoneze să omoare şi mai mulţi oameni nevinovaţi.

Acesta este terorismul omoară doar nevinovaţi. Asta mi-a amintit de asasinii din zona Libanului de prin la începutul anilor 1000 sau mai mult, care luau haşiş de unde numele lor şi omorau la nimereală. Au fost ucişi fără milă de autorităţile califatului şi au dispărut. Cu asemenea indivizi nu se glumeşte trebuie anihilaţi fără milă!

Sunt la Paris peste 128 de morţi şi foarte mulţi răniţi.
De unde au apărut teroriştii?
Păi din Franţa! Bunicii şi părinţii acestor demenţi au fugit din Orient să ajungă în metropolă, în Franţa ca să trăiască liber şi fără constrângeri. În schimb fii şi nepoţi nu se recunosc în această societate. Au o educaţie precară, trăiesc din ajutoare sociale, se apucă de trafic de droguri şi de alte chestiuni ilegale şi ajung pe mâna unor clerici musulmani iresponsabili care predică răzbunarea islamică. Culmea că Supunerea lui Houellbecq parcă prezicea această nebunie.

Ce trebuie făcut? E doar o opinie.

Trebuie demolate toate ghetourile islamice şi aceste zone desfiinţate. Clericii musulmani extremişti trebuie izolaţi, arestaţi, expulzaţi. Cine nu doreşte să trăiască după reguli trebuie, arestat, izolat, închis, sau exilat. Trebuie depistate reţele de traficanţi de droguri, arme, explozibili şi distruse!

Nu mai există milă pentru criminali! În Siria şi Irak trebuie intervenit şi anihilat acest cancer numit ISIS şi zona pacificată.

S-a terminat cu umanismul şi cu mila!


6 comentarii:

  1. Corect ! Bravo ! Inca ceva,trebuie stopata imigrarea lor sub orice forma si trierea lor. Chiar daca acesti imigranti pot fi de buna incredere uite ce o sa faca nepotii lor....dm

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, sa speram ca factorii de decizie se trezesc in ultimul ceas si iau masuri serioase de curatire a acestui rau mondial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eșecul celor care au orchestrat așa zisa "Primavara araba" si au zgândăriti viespile. Dorin

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-ai revenit, in sfarsit? Acum cateva luni, nu le plangeai de mila? Nu te intrebai ce s-ar fi intamplat daca cei ce fugeau de communism, ar fi fost respinsi? Cineva te intreba, care tara europeana era acuzata de terrorism! Iti aduci aminte? In vremea aceea Istoricul Giurescu spunea ca este invazie, nu refugiati! Cea mai mare invazie din istorie! Prietenul dumitale etern spunea ca nu trebuie admise cote de imigranti! Va place ce se intampla " domnilor ", mancatori pe paine de Antenele lui Felix? Pentru dezmeticire, va recomand sa vizionati, cu mare atentie, astaseara la ora 24, pe B1TV, documentarul American " Europa, ultima reduta "! Intrebare de nota 10: dece nu dau si alte posture acest documentar? B1TV il difuzeaza pentru a treia oara! L-am vazut de doua ori si am ramas stupefiat! Vizionati-l voiculestilor! Ungurii au avut dreptate! Bravo lor! Dusmanul vostru etern, spune azi despre cote zero si expulzarea tuturor! Are dreptate inconstientilor? Acum va declarati de accord cu ce spune ACUM, un alt inconstient, acest Joe! Pana acum plangeati de mila refugiatilor! Rusine! Rusine Merkel si toti cei care erau de accord cu asazisii refugiati! Domnule inconstient Joe, mai plangi de mila " refugiatilor "? Toate chestiile tale politice, mai devreme sau mai tarziu, sunt infirmate! Mai bine scrie despre lebede si concerte! Si marele Iohannis ce face? Ceeace stie, tace!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-as zice ca un raspuns radical este cel mai potrivit, este o situatie complexa, previzibila dealtfel si foarte usor inflamabila ... stim bine ca Europa a platit scump ezitarile politice de-a lungul istoiei recente, acum situatia a devenit globala si mult mai vulnerabila, din pacate! Continui sa cred ca solutia consta intr-o actiune ferma, imediata si concertata a marilor puteri inspre eradicarea extremismelor de orice nuanta religioasa, politica, economica etc. Slabiciunule si non-functionalitatile actualului sistem de ordine mondiala devin tot mai evidente si perdante din pacate pentu noi civilii de rand!

    RăspundețiȘtergere