luni, 22 februarie 2016

Iohannis este pentru noi.....

Mă rog, Iliescu 2, Constantinescu 2. Nu merge cu Ceauşescu şi nu merge mai ales cu predecesorul Traian Băsescu.

De ce s-au supărat? Păi că a luat apărarea Antenei3! Chiar dacă nu este chiar aşa, chiar dacă ulterior şi-a nuanţat poziţia.

Pentru unii jurnalişti şi atleţi ai reţelelor sociale Iohannis nu este şi nu  a fost preşedintele potrivit. Cred că unii au rămas cu sechelele favorabile palavragiului anterior, care le furniza material suficient să-şi bată gura şi să-şi dea cu părerea. Pe fostul preşedinte aceştia puteau ignora grosolăniile, atacul murdar la istoria României şi a Regelui Mihai. Pe Iohannis nu-l iartă că a luat poziţie favorabilă Antenei3, chiar dacă ulterior pretinsul atac la libertatea presei s-a dovedit o făcătură al acesteia, Antena3 nu a fost în stare să probeze video presiunile ANAF. De aceea Iohannis a simţit nevoia chiar de la Bruxelles să sublinieze că este garantul justiţiei şi a libertăţii acesteia, că nu are partis pris-uri cu Antena3, care l-a atacat constant şi jegos în campania din 2014. 
Este interesat însă ca libertatea presei să existe, ca Antena3 să se exprime liber şi să nu aibă dreptate!

Prezenţa lui Mihai Gâdea la Munchen în tovărăşia lui Dan Mihalache şi apoi în SUA pe lângă delegaţia PNL a creat tot felul de insinuări şi argumente cum că Iohannis şi liberalii sunt pe mână cu Antena3, şi asta în pofida faptului că la Munchen Gâdea venise neinvitat, conform deputatului din Bundestag, sasul Fabricius, iar în SUA prezenţa lui s-a datorat relaţiilor prin vectorul neoprotestant.
Ce contează! Există în aceste personaje o convingere bolşevică a albului şi al negrului.

Este clar că preşedintele Iohannis are probleme de comunicare şi faptul că nu a găsit un purtător de cuvânt este un mare dezavantaj pentru el.

Surprinzător unde s-a ajuns în media românească. România liberă şi Evenimentul zilei s-au prăbuşit din cauza politicii partizane, doar Adevărul mai rezistă pentru atitudinea echilibrată şi nepartizană, chiar dacă unii părerişti de blog precum Ramona Ursu bat câmpii.

Îmi amintesc atunci când Realitatea tv a avut probleme financiare şi părea că se va închide ceilalţi, dacă nu mă înşel chiar Antena3 s-a oferit pentru sprijin logistic. Nimeni nu a strigat în presă şi s-a solidarizat cu această televiziune, când primul ministru Ponta făcea presiuni să fie închisă că nu şi-a plătit datoriile, pentru că îl critica năprasnic. Ştiu că şi B1 tv are datorii, până şi PRO Tv întâmpină greutăţi financiare şi datorii la stat şi nu s-a gândit să se vaite cum au făcut-o cei de la Antena3.
Văd că au venit reacţii favorabile mitingului Antenei3, când aceiaşi oameni cu convingeri de granit că sunt de partea binelui şi doar Antena3 e de partea răului, că nu este de loc bine pentru nişte tinerei aroganţi să-ţi baţi joc de bătrâni. Asta provine şi din tradiţia noastră proastă şi ciocoiască dispreţuitoare la adresa celor de jos, a necăjiţilor.
Am făcut o statistică la forumurile din articolele din Adevărul. În cel despre Iohannis părerile erau împărţite pro şi contra, în cel în care Băsescu se dezvinovăţea de acuzele aduse de Voiculescu, acesta era criticat şi văzut exclusiv negativ.

Şi asta spune ceva!


6 comentarii:

  1. Articol fara substanta,fata de meritele tale in general al prelegilor,,,Vad ca te-ai detasat de Antena 3 si l-ai ales doar pe Johannis-Hoinaris dar fara suport trainic. Zici si tu asa sa tii cu cineva dar fara motivatie. Hoinaris face gafe dupa gafe,numai TU NU LE VEZI SAU LE AGREEZI CA NIMICURI. Dle tara romaneasca are un presedinte semihandicapat,daca se demostreaza si cu acte poate lua " ajutor de la stat "...ramane doar sa demonstram. Ce o fi cautat in fruntea tarii ? Ni se trage de la Crinache ? Ce la ghicit si pe asta Basescu ca nu are ce cauta ca prim ministru...A avut dreptate si a reusit sa-l respinga...uite ce am primit dupa ce a plecat Base,,,suntem fara conducator,este sluga UE,stie doar sa se aplece si sa se plimbe cu sotia sa...imi e dor de Constantinescu cand il vad plimbandu-se prin lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Băsescu și atac la istoria României ? Și mă rog cine o fi regele Mihai? A avut vreun merit ?
    2. Alb și negru ?! Tocmai tu scrii asta care ești un supermaniheist !
    3. Mulți oameni confundă (din tembelism sau din rea intenție) desființarea unui post TV sau ziar, revistă, editură etc. cu obligația legală a părăsiri unei clădiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorine de la tine am pretenţii!
      Datorită Regelui Mihai România are Transilvania întreagă!

      Ștergere
    2. Deși desigur că Petru Groza nu a fost omul perfect (dar era potrivit în acel moment) eu și acum mai cred că meritul recuperării Transilvaniei) îi revine lui;pe Mihai nu dădea nimeni doi bani - a fost cum spui tu timp de vreo 3 ani...un idiot util.

      Ștergere
  3. BTW. Situatia asta a lui Iohannis imi aminteste de un banc. Daca nu-l sti ti-l reamintesc. Un tip dupa o partida de sex oral se pregateste sa mearga la dentist. Se spala bine de tot pe dinti si isi clatesteste bine gura. Ajuns la dentist este intrebat daca a facut sex oral. Da’ de ce ma intrebati dl. dentist, imi miroase gura? Ohhhh nu... aveti o bucatica de rahat pe virful nasului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bietul KWI. N-a vrut presedinte jucator. A vrut insa arbitru. Probabil ca o sa sfarseasca pe banca de rezeve.

    RăspundețiȘtergere