luni, 21 martie 2016

Abdeslam

Zilele astea am aflat o veste bună!
Teroristul Salah Abdeslam a fost capturat de poliţia belgiană.
Mulţi se întreabă cum de a rămas Abdeslam în Bruxelles? Păi simplu, unde dracu să se ducă?
Poliţia franceză reuşise să refacă o parte din traseul salvării teroristului până când a trecut în Belgia. De aici ar fi trebuit să ajungă logic în Siria la ISIS, Dar cum? Orice încercare de a scăpa spre sud est era sortită eşecului. La orice frontieră ar fi fost depistat. Cu avionul nu se pune problema, atunci pe mare? Dar cum? Când marea este împânzită de nave de patrulare şi orice barcă ar fi fost verificată.

Aşa că Abdeslam a ales calea cea mai simplă, a rămas în Bruxelles în Molebeek unde se află co-etnici de ai lui. Spre ruşinea lor aceşti magrebieni, arabi trăitori în Bruxelles au ales varianta să-l ascundă acolo. Este extrem de trist pentru că marocanii au venit în Belgia pentru că era nevoie de forţă de muncă şi ei fiind francofoni se puteau adapta şi trăi inimaginabil mai bine decât în Maroc.
Dar iată că fiii marocanilor preferă să devină terorişti în idea exprimată de Baiazid în Scrisoarea a III-a a marelui clarvăzător Eminescu! "Din pristolul de la Roma/ Să dau calului ovăz".
Cam asta visează orice terorist islamic privind la Occident.

Văd că Abdeslam dă în judecată statul, nu ştiu care belgian, francez, nu importă care, că au revelat că a renunţat să mai sară în aer la Paris, deci că nu a vrut să devină martir şi aşa va fi dezavuat de adepţi. 
Am înţeles că ar fi vrut în compensaţie să fie omorât în timpul asaltului. Bine că nu l-au omorât, să-şi denunţe toţi acoliţii! Că la pofta lui de martiraj merge!

Atâta idioţenie ar putea jigni bunul simţ elementar, până şi Iranul care a inventat statul teocratic islamic au ajuns la concluzia că degeaba stau pe o mare de petrol dacă n-o vând la necredincioşi.


Islamul practicat de aceşti descreieraţi nu are legătură cu religia, este doar un vis ca al lui Baiazid!

Un comentariu:

  1. Islamul practicat de acesti descreierati " nu are legatura cu religia " ? Eroare totala.Tocmai religia le spune ca murind pentru ea o sa fie bogat si cu fete tinere in jur in rai. Religia lor ii face criminali.( pe unii,,,) De ce nu se arunca in aer un catolic ,un ortodox ? De ce NUMAI musulmanii fac acest sacrificiu suprem ? ( facea pe timpul razboiului doi mondial si japonezii...). Joe,vezi cum te exprimi ca macane...Ca un paradox,eu sunt contra acceptarii acestor imigranti in UE ,acest individ criminal a fost ascuns " de-ai lui ",de-ai lui l-au facut scapat. Vedeti cat de grav e ? Sau unit pentru criminalitate chiar daca cei care l-au ascuns au fost pasnici pana ieri...

    RăspundețiȘtergere