marți, 21 noiembrie 2017

Miting PNL antiguvernamental la Piteşti

Aseară câteva sute de militanţi PNL au mărşăluit într-un miting anti guvernamental anti PSD şi pentru susţinerea moţiunii de cenzură în centru oraşului Piteşti.

Asta mi-a adus aminte de relatarea unei demonstraţii de protest la care a participat şi tatăl meu. Am văzut o fotografie interbelică cu o manifestaţie în piaţa fostului Teatru Naţional de pe Calea Victoriei, să fi fost ăsta? Oricum mitingul lui taică-meu s-a terminat cu intervenţia în forţă a poliţiei şi tata a fugit să nu ia bătaie!


Mitingurile de azi au o relaţie  amicală cu forţele de ordine, poate doar când apar derbedei puşi pe harţă.
Eu, Radu Vişinescu şi Iulian Ţecu

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu! Vişinescu fiu de avocat liberal din Costeşti, băgat la puşcărie de comunişti. Radu V a fost dat afară de la Drept pe acest motiv, a avut noroc la la Medicină nu mai era aşa de important.

      Ștergere
  2. Excelenta pancarta, aceea cu ciuma...Dar la cate nereguli sunt la varf in ultima vreme, efectiv toata tara ar trebui sa protesteze si de fapt fiecare sta acasa in barlog...frigul va veni si cei de la putere vor legifera si mai multe lucruri dorite de ei si populatia va inghiti totul cu stoicism...Sigur ca sper sa nu fie asa, dar asa m-am saturat sa urmaresc Realitatea TV unde se spune lucrurilor pe nume, dar e totul doar un show cu audienta. Nu mai crede nimeni in proteste deja...vine resemnarea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ha ha! Toate partidele sunt la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales cand nu sunt la putere. Deci de baza e "strada" .

      Ștergere