duminică, 11 martie 2018

Antena 3, organ central al PSD

Atunci când am intrat la liceul I.L. Caragiale, eram deja făcut membru UTM (viitorul UTC) pentru merite deosebite la elementară. Alături de mine mai era membru o hahaleră din împrejurimile Ploieştiului. Aşa că eram singurii elevi din clasa a VIII-a, prima clasă de liceu membri ai acestei organizaţii. Şi participam la şedinţele de organizaţie la care erau primiţi în UTM - UTC. Şi hahalera punea o întrebare încuietoare: "cine este organul central al UTM?". Pe candidaţi îi treceau toate apele şi se gândeau la tot felul de conduceri, dar răspunsul era simplu, pe frontispiciul ziarului Scânteia Tineretului scria "Organ central al UTM". Acelaşi lucru scria şi pe frontispiciul Scânteii bătrâne, organ central al PMR, ulterior PCR. 

Cam acelaşi lucru ar trebui să scrie şi pe burtiera Antenei 3.
Pentru că Antena 3 a devenit organul de presă al PSD, limba dulce care care se oferă posterioarelor şefilor acestui partid, în special jupânului Liviu Dragnea.
Şi aici sunt de acord cu cei doi ciocoi care conduc România Dragnea şi Tăriceanu că ei trăiesc într-un stat paralel, un stat în care obrăznicia lui Dragnea şi cei 40 de hoţi de a confiscat statul. 
Pentru că la Congresul de ieri al PSD, acest partid confundă ca PCR pe vremuri că ei sunt statul organismele de ordine au fost puse să-i păzească de furia mulţimii. Este normal ca Jandarmeria să supravegheze ca menţinerea ordinii, dar să pui poliţia să devieze şi să restrângă circulaţia, doar pe vremurile sinistre de acum mai mult de 28 de ani se întâmpla.
Dragnea acest individ se crede jupânul de fapt al României. Şi Antena 3 face tot ceea ce este posibil mediatic să-i creeze această iluzie. 

Din fericire nu există doar organul central al PSD în lumea televiziunii şi minciunile făţişe, prezumţiile ticăloase şi nefondate care au dus la tribunal pe jurnaliştii al acestui ventilator de scursuri de hazna. N-avem o expresie sugestivă în limba român pentru acest tip de jurnalişti. În engleză ei sunt denumiţi dushbag, sau douche bag care trimite de fapt la denumirea franţuzească, care înlocuieşte ventilatorul cu un duş din care se revarsă produse de budă.

Aceştia sunt jurnaliştii de la Antena 3 ei au o singură marotă, justiţia. De fapt asta îmi aminteşte de un peremist simpatic al cărui nume era cvasi-sinonim cu al meu şi care mă simpatiza. Când mă vedeam cu el şi începeam să discutăm vedea în toţi puşcăriaşi sau puşcăriabili, pentru că făcuse puşcărie pentru furturi la magazia CFR. pe vremea comunistă. Cam la fel vede lumea jupânul patron al Antenei 3 Dan Voiculescu.

Am văzut la Antena 3 tupeul maxim, cum traficantul de influenţă, dat pe vremuri afară de la Adevărul, Chireac cum l-a pedepsit pe Ludovic Orban ca un vinovat achitat! La Antena 3 s-au aciuit tot felul de scursuri, precum Ciuvică militantul pentru democraţie, devenit un parazit cu gura mare care pentru banii frumoşi de la Voiculescu este în stare să mănânce rahat cu polonicul şi să mai şi tamponeze pe cei care îi bat obrazul că-i pute gura. La fel fostul predicator Gâdea s-a dezis de Dumnezeu şi s-a aruncat în braţele diavolului Voiculescu. 

În această menajerie insuportabilă doar cei care sunt convinşi că minciunile lor sunt adevăruri gol goluţe sunt în stare să-i urmărească. Fiecare emisiune este o sfidarea a bunului simţ şi o împroşcare cu noroi a reprezentanţilor partidelor de opoziţie.

PSD culege ce a semănat, cei care l-au votat îi părăsesc în grabă şi sondajele sunt catastrofale în acest moment, sunt la egalitate sau mai jos decât PNL, USR creşte şi el, iar aliatul ALDE se duce de asemenea pe copcă. Răspunsul l-a dat chiar autorul unui sondaj, Palada, apropiat de PSD. Pentru că guvernarea alianţei PSD-ALDE a schimbat trei guverne. O ţopăială fiscală pe care cu aplomb şi neruşinare o respingeau la o iniţiativă nefericită  a unui secretar de stat din guvernul Cioloş de acum doi ani, când respectivul a şi fost imediat dat afară. Această cretinie de deplasare a tuturor sarcinilor fiscale pe angajat a dus la un haos în domeniul salarizării şi creşterile nesustenabile a pensiilor pentru adormirea pensionarilor care le dau votul a declanşat o inflaţie care a topit toate aceste creşteri.

Se pare că electoratul taxează lipsa de bun simţ a acestei alianţe electorale, incapabilă să-şi ţină promisiunile electorale şi afundă periculos România pe poteca plină de gropi a iliberalismului, autoritarismului, a democraturii de rea amintire iliesciene.

Paranoia lui Dragnea adus la instalarea unui prim ministru care este doar o doamnă cititoare incapabilă pe prompter a indicaţiilor preţioase al jupânului de Teleorman.


Viitorul nu sună bine pentru PSD, dar din păcate nici pentru România.

7 comentarii:

  1. Rusinica. Asa ai trecut tu prin invatamantul ideologic? Cred ca amintirile iti joaca o festa Joe. Organul suprem al UTM era Congresul general, iar organele centrale erau Comitetul Central şi Biroul său. Tovarasii sunt total dezamagiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lari de dragul tău am renunţat la moaca mea de pe postare şi îţi postez pagina de gardă a Scinteii Tineretului ca să te convingi că am memorie totuşi

      Ștergere
    2. Iti multumesc pentru sacrificiu. Dar totusi, ziarul nu era decat un organ de presa, nimic mai mult decat flasneta partidului. "Organul suprem" al UTM era Congresul şi, în cazuri excepţionale, Conferinţa pe ţară. Între Congrese, Uniunea era condusă de un Comitet Central format din 45 de membri (1949). Puterea reală fiind exercitată de un birou executiv format din 11 membri şi, mai precis, de secretariatul biroului, format din 5 membri, condus de un
      prim-secretar. Pe afara ii vopsit gardul, inauntru ii leopardul. Mostenitorii comunistilor stiu de ce.

      Ștergere
    3. Dragă Lari ai picat şi tu în plasa întrebării hahalerei şi încerci să o dregi.
      Puteai să te bazezi pe memoria mea.

      Ștergere
  2. Joe, punct cu punct, sunt de acord cu tot ce ai scris! Acesti nemernici care isi spun ziaristi (dar nu mai sunt de mult, doar niste trepadusi!) merita audienta zero! Din pacate, unii oameni fara instructie sau dintre cei cu cultura pe sponci pot fi atrasi de astfel de insailari penibile. Si deocamdata, ei inca sunt multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Singurul mei mijloc de a comenta ce minciuni mai vehiculează Antena 3 şi acoliţii este să scriu pe forumul FB al DC News site-ul lui Chireac (Simioane! pentru cei care degustă Caragiale!!!).
    De exemplu am observat cât credit are un Ion Cristoiu pe acest site vizitat în special, dar nu naumi de simpatizanţi PSD. Zero!

    RăspundețiȘtergere
  4. In seara dinaintea concresului, cei de la Realitatea au raspandit zvonul ca politia va veni in civil in jurul Salii Palatului si bineinteles ca oamenii au stat in casa in loc sa fi fost toata piata plina de oameni care protesteaza! Efectiv am ajuns sa cred ca atat posturile TV cat si ziarele sunt locuri de deversare a nemultumirilor si revoltelor exact cu scopul de defulare si in felul acesta, energiile negative se scurg si se epuizeaza in sterilitate, unde mai pui ca oamenii se acresc pe zi ce trece in loc sa ia masuri de protest MASIV si sa mature aceste elemente nocive pentru Romania!!!
    Am vorbit cu multi fosti protestatari in Piata Victoriei care vor sa plece din Romania, asa ca atat posturile TV cat si ziarele care mai critica actuala guvernare pot sa impacheteze si ele daca n-au reusit sa mobilizeze o opozitie eficienta. Probabil ca partida e pierduta daca nu se gasesc forme de PROTEST ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere